ПУТИН ПРЕД 80.000 ЉУДИ НА СТАДИОНУ „ЛУЖЊИКИ“: Ако победим, 21. век ће бити у знаку наших светлих победа! (ФОТО/ВИДЕО)

ПУТИН ПРЕД 80.000 ЉУДИ НА СТАДИОНУ „ЛУЖЊИКИ“: Ако победим, 21. век ће бити у знаку наших светлих победа! (ФОТО/ВИДЕО)

3 марта 2018

Митинг подршке кандидату за председника Русије Владимиру Путину одржава се на московском стадиону „Лужњики“

Путин се захвалио окупљенима и рекао да, уколико победи на изборима, наредних десет година ће проћи под знаком светлих победа.

– Желимо да наша земља буде светла, устремљена на будућност, јер су овде живели наши преци, живимо ми, живе наша деца и живеће наши унуци. Трудићемо се да учинимо све како би они били срећни. За нас и осим нас то нико неће учинити. Али ако то урадимо, онда ће наредна деценија, цео 21. век, проћи под знаком наших светлих победа. Ми ћемо то учинити – истакао је Путин.


Он је додао да осећа подршку свих својих присталица, јер су они заједно тим, након чега је са окупљенима отпевао химну Русије.

Како је новинарима раније саопштио портпарол изборног штаба кандидата Андреј Кондрашов, пре званичног почетка митинга (12 ЦЕТ) окупило се око осамдесет хиљада људи. Стадион може да прими сто хиљада (људи), а сада је попуњено око 75-80 одсто“, рекао је он. На питање да ли сматра да ће укупан број учесника достићи 100.000, портпарол је одговорио: „Биће више“.

Учесници акције попунили су трибине, многи су се окупили око бине у бојама руске заставе. Грађани у рукама носе плакате са паролама „За нашег председника“, „За Путина“.

KOMENTARIЈедан коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u