ПУТИН ПРЕД 80.000 ЉУДИ НА СТАДИОНУ „ЛУЖЊИКИ“: Ако победим, 21. век ће бити у знаку наших светлих победа! (ФОТО/ВИДЕО)

PUTIN PRED 80.000 LJUDI NA STADIONU „LUŽNJIKI“: Ako pobedim, 21. vek će biti u znaku naših svetlih pobeda! (FOTO/VIDEO)

3 marta 2018

Miting podrške kandidatu za predsednika Rusije Vladimiru Putinu održava se na moskovskom stadionu „Lužnjiki“

Putin se zahvalio okupljenima i rekao da, ukoliko pobedi na izborima, narednih deset godina će proći pod znakom svetlih pobeda.

– Želimo da naša zemlja bude svetla, ustremljena na budućnost, jer su ovde živeli naši preci, živimo mi, žive naša deca i živeće naši unuci. Trudićemo se da učinimo sve kako bi oni bili srećni. Za nas i osim nas to niko neće učiniti. Ali ako to uradimo, onda će naredna decenija, ceo 21. vek, proći pod znakom naših svetlih pobeda. Mi ćemo to učiniti – istakao je Putin.


On je dodao da oseća podršku svih svojih pristalica, jer su oni zajedno tim, nakon čega je sa okupljenima otpevao himnu Rusije.

Kako je novinarima ranije saopštio portparol izbornog štaba kandidata Andrej Kondrašov, pre zvaničnog početka mitinga (12 CET) okupilo se oko osamdeset hiljada ljudi. Stadion može da primi sto hiljada (ljudi), a sada je popunjeno oko 75-80 odsto“, rekao je on. Na pitanje da li smatra da će ukupan broj učesnika dostići 100.000, portparol je odgovorio: „Biće više“.

Učesnici akcije popunili su tribine, mnogi su se okupili oko bine u bojama ruske zastave. Građani u rukama nose plakate sa parolama „Za našeg predsednika“, „Za Putina“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kulak says:

    Volim Rusiju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *