ПУТИН ПРЕКИДА СВЕ ОДНОСЕ СА НАТО ПАКТОМ

PUTIN PREKIDA SVE ODNOSE SA NATO PAKTOM

18 oktobra 2021

Rusija je donela odluku da od novembra prekine diplomatske odnose sa NATO, saopštio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov javlja RT.Lavrov je rekao da Moskva od 1. novembra, kao odgovor na oduzimanje akreditacija za osmoro saradnika ruske Misije pri Alijansi, obustavlja rad svog stalnog predstavništva pri NATO-u, kao i glavnog vojnog predstavnika.

Osim toga od 1. novembra Rusija obustavlja rad komunikacione vojne misije NATO u Rusiji i oduzimaju se akreditacije predstavnicima Alijanse.

Podsetimo, generalni sekretar NATO Jens Stoltenber je ranije ovog meseca pozvao da se održe odnosi sa Rusijom, kako bi se izbegao novi Hladni rat.

(Blic)

KOMENTARI8 komentara

 1. rade says:

  Tako je Predsjednice.

 2. padre says:

  Zar oni tako sa jedom miroljubivom i skraz odbranbenom organizacijom! Kako su samo agresivni!

 3. Željko says:

  OK, i? NATO i Zapad mogu bez Rusije a Rusija ne može bez Zapada! The end !

  • Ivke says:

   Kakva glupost

  • padre says:

   Jesi li ti siguran u to? A ko bi onda da sa stalno širi, ili NATO i zapad ili ostali!A The end znači samo, da se završio film (ako to nije frašiza ili nešto slično, pa onda može da traje godinama), paljudi lepo odu kućama i nastave sa svojim životom izvan Holivudskih shema!

  • milos says:

   trebalo bi da znas i da naucis da se 4/5 teritorije rusije nalazi u Aziji, a da je razmena sa kinom nesto manja za 40% sa eu. stim da je ovde eu nemacka gde rusi izvoze sirovine i gas bez cega bi nemacka propala. zato su ovi iz eu pohrlili kod rusa da se ne smrznu. mislili da ih sankcijama nateraju za dzabe pa se preigrali..

 4. Artiljerac diplomirani says:

  Bravooooo, raspada se američko carstvo po šavovima samo oni to još nisu čuli.

 5. Strasko says:

  Taktika je nametnuti Rusiji rat protiv svog naroda(Ukrajine). Procedura se zna tvoja vojska,plicija, db, prosveta, crkva i informisanje. Presednika vladu i poslanike bira kao narod.Eto ti rata kad ti poželiš. U normalnim državama promena svesti naroda traje 5-15 godina. U Srbiji to traje već 30 godina.Pošto odrđenim Srbima nisu uspeli da promene svest sad imaju drugu taktiku,...Bože pomozi Srpskom narodu da se spasi Zla koje se nadvilo nad Srbijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *