ПУТИН „ПРЕСЛИШАВАО“ МИНИСТРА ПРЕД КАМЕРАМА: „Ко је одговоран за то, реците ми презиме те особе“ (ВИДЕО)

PUTIN „PRESLIŠAVAO“ MINISTRA PRED KAMERAMA: „Ko je odgovoran za to, recite mi prezime te osobe“ (VIDEO)

15 decembra 2021

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin danas je „preslišavao“ ministra prirodnih resursa Aleksandra Kozlova po pitanju čišćenja i eliminisanja deponija u zemlji, piše RIA Novosti.

Tokom sednice Saveta za strateški razvoj i nacionalne projekte, na kojoj je razgovarano i o problemu divljih deponija u gradovima Rusije, Putin je direktno pitao ministra.– Hteo bih da čujem od Vas: Ko se u vašem ministarstvu konkretno bavi ovim problemom? Možete li mi reći prezime te osobe? Ko? – zatražio je odgovor Putin.

Kozlov je uzvratio da se tim problemom bave tri osobe.

– Dakle, vi ste mi imenovali tri osobe koje rade u vašem ministarstvu. Ko je od njih glavni, ko snosi ličnu odgovornost za to – precizirao je Putin.

Kozlov je rekao da i on sam snosi odgovornost, kao ministar.

– Vi ste odgovorni za sve u ministarstvu. Ko je u ovoj oblasti? Ko je odgovoran – zapitao je ponovo Putin, ne složivši se sa ministrom, koji je uzvratio da se tim konkretnim problemom bavi njegov zamenik Murad Kerimov.

Predsednik Rusije je podržao predlog ministra prirodnih resursa da je neophodno da načelnici regiona preuzmu ličnu odgovornost za eliminisanje divljih deponija.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *