ПУТИН ПРИЗНАО да Меланији није рекао истину

PUTIN PRIZNAO da Melaniji nije rekao istinu

8 marta 2018

Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je u intervjuu za dokumentarac „Svetski poredak 2018“ da je slagao Melaniju Tramp o veličini ribe koju je jednom prilikom upecao.

Njih dvoje sreli su se na večeri tokom samita G20 u Hamburgu u Nemačkoj u julu 2017. godine, kada su razgovarali o mnogim temama, od sibirskih tajgi do medveda s Kamčatke i kursa pecanja.

– Naravno, kao što se često očekuje u takvim slučajevima, ja sam malo preterao kada je reč o veličini ribe koju sam upecao. Kako da pričate o pecanju, a da malo ne ulepšavate? – rekao je Putin.

Na pitanje da li je pokušao da regrutuje Melaniju, Putin je odgovorio:

– Ne, time se nisam bavio veoma dugo. Iako sam voleo to da radim. Kao što se zna, meni je to godinama bio posao – rekao je Putin kroz smeh.

KOMENTARI3 komentara

 1. goran says:

  Koja buidalastina, Putin zeli da postane nesto kao Kim Kardasian.

  • Nebeska Srbija says:

   Meni nije jasno zasto toliko mrzite coveka,ja bih se radije skoncentrisao na ove nase jer Putin nije nas predsednik.sem toga,oni su ziveli gore nego mi a sad su u boljem polozaju.On je njih 147miliona koliko ih ima uspeo da podigne a ovi nasi nas 6 miliona ne mogu ni da pomere s mesta.Samo nas jos dublje zakopavaju.

  • Paštrović says:

   Ma daj, bre! Pa kad vec mora da nesto "vazno" kaze u razgovorima sa uglavnom tupsonima od zena svjetskih lidera, to su upravo takve teme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *