ПУТИН ПРОКОМЕНТАРИСАО ситуацију у свету

PUTIN PROKOMENTARISAO situaciju u svetu

8 decembra 2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u subotu da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku.

„Svet je u celini u stanju transformacije: veoma moćne transformacije koja se dinamično razvija. Ako se na vreme ne usredsredimo, ako na vreme ne shvatimo šta treba da radimo i kako — možemo zauvek da ostanemo u zaostatku“, rekao je Putin nastupajući na Kongresu partije „Jedinstvena Rusija“ u Moskvi.Prema njegovim rečima, bez jasnog razumevanja šta i kako treba raditi, ne treba ni dolaziti na vlast, jer je neophodan program dejstava.

On je naveo da je formiranje najviših institucija vlasti u Rusiji važan zadatak, nezavisno od prezimena. A iza svakog prezimena, istakao je Putin, treba da stoji konkretan program dejstava.

„To se tiče i predsedničkog nivoa, i nivoa vlade, i regionalnog nivoa, svih“, rekao je Putin.

(Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Ljudski rod je u zaostatku od onoga momenta kada je Adam poslušao Evu,i kad su tražili prego hleba pogaču! Sve ostalo je posledica toga bezbožništva!

  2. Jovo Veselinovic says:

    U Srbiji Kuca Gori Srbi Sede Skrisceni Ruku Sa Vucicem na Celu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *