ПУТИН РАЗРЕШИО СВЕ ДИЛЕМЕ: „Док сам ја председник Русије, родитељи ће се звати — мама и тата“

PUTIN RAZREŠIO SVE DILEME: „Dok sam ja predsednik Rusije, roditelji će se zvati — mama i tata“

13 februara 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da sve dok on bude predsednik države, u Rusiji će se roditelji zvati mama i tata, a ne roditelj br. 1 i roditelj br. 2.

„Dok sam ja na čelu države, kod nas neće biti ’roditelj br. 1‘ i ’roditelj br. 2‘ — biće mama i tata“, poručio je Putin na sastanku sa radnom grupom koja priprema ustavne izmene.Tokom sastanka neki od učesnika su izneli sumnje da bi jednog dana i u Rusiji, kao što je slučaj u mnogim zapadnim zemljama, mogu da budu uvedeni termini „roditelj br. 1″ i „roditelj br.2″.

Takođe, Putin je pozdravio predlog da u Ustav bude uvedena stavka o podršci porodici, s tim što je potrebno da se razmisli o formulaciji.

Poslanica Olga Batalina predložila je na sastanku da se u Ustav unesu i ovlašćenja vladi za podršku, jačanje i zaštitu porodice i tradicionalnih porodičnih vrednosti.

Treba precizirati neke stvari, rekao je Putin na sastanku.

„Brak je zajednica muškarca i žene, a s porodicom je malo drugačije. Ideja je ispravna i treba je podržati, samo treba razmisliti o formulacijama“, rekao je on.

KOMENTARI3 komentara

  1. aPera says:

    Hvala Bogu. Nisu svi vladari odemonjeni. Evo nam lepo merilo normalnosti vladara ! Kod prihvata to demonsko sa roditeljima 1 i 2 taj je direktan potomak iz sodome i gomore ! Ne zaboravite, sad nad tim mestima se prostire MRTVO more. Jos djavo nije smislio, a i nemoze, kako da dva pedera rode dete !

  2. Gardista says:

    Svaka cast. Prava vera, pravi covek, pravi vodja.

  3. petrovgrad says:

    To može u EU, može kod Janeza, kod babe Merkelove. Kod pravoslavnih i muslimana to ne mere bolan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *