ПУТИН РЕKАО ЊЕТ ЂУKАНОВИЋУ! Мило не сме на Параду победе иако је МОЛИО

PUTIN REKAO NJET ĐUKANOVIĆU! Milo ne sme na Paradu pobede iako je MOLIO

23 juna 2020

„Moli se Bogu i drži se Rusije“ – ostavio je u amanet Sveti Petar Cetinjski svom nasledniku, Petru II Petroviću Njegošu, ali i svima kojima je tradicionalna, istinska Crne Gora na srcu. Nažalost, današnjom Crnom Gorom ne vladaju takvi.

Ipak, to ne znači da se i oni ne bi „uhvatili“ za „hibridnog agresora“ poput Rusije, bar ponekad… Tj. onda kada to njima odgovara. U predizborne svrhe, na primer.Svakodnevno stižu potvrde da je Zapad „okrenuo glavu“ od crnogorskih vlasti i šefa režima. Većina naroda je primorana da se grčevito bori za elementarna ljudska i verska prava, policajci skidaju uniforme, lekari šetaju sa vernim narodom, a članstvo DPS-a se rasipa.

U ovakvim okolnostima, predsednik DPS-a i Crne Gore, Milo Đukanović, procenio je da bi podrška Rusije i moćnog predsednika Putina bila ona „slamka“ koja bi mogla da spasi DPS-Titanik od potonuća.

Uzalud. Kako saznaje IN4S, Đukanović je preko određenih kanala u Moskvi pokušao na sve načine, vrlo uporno, da dobije pozivnicu za Paradu pobede. Međutim, Rusi su ga u potpunosti ignorisali. Njegove molbe nisu došle ni na razmatranje na ozbiljnijim instancama.

Podsetimo, ovogodišnja proslava Dana pobede u Rusiji, koji se tradicionalno održava 9. maja, odložena je zbog pandemije virusa korona, i održaće se 24. juna velikom vojnom paradom u Moskvi, na kojoj će učestvovati oko 14.000 vojnika, više od 220 jedinica vojne tehnike i pripadnika Oružanih snaga iz 19 zemalja, uključujući i Vojsku Srbije.

Zbog korone, Rusija je odlučila da pozove samo lidere zemalja Zajednice nezavisnih država, uz određene izuzetke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na poziv predsednika Rusije Vladimira Putina, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju, baš kao i član predsedništva BiH, Milorad Dodik.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu lično je uputio poziv i šefu Pentagona Marku Esperu, ali i slavnom srpskom režiseru, Emiru Kusturici.

KOMENTARI18 komentara

 1. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

  Sta ce Putinu izdajnik Milo? Pa taj se predao NATU a sada bi da se ogrije kod Putina 😂😂😂😂

  • Ivke says:

   Sta ce Putinu izdajnik Vucko? Pa taj se predao NATU a sada bi da se ogrije kod Putina 😂😂😂😂

 2. Rista says:

  Nije bilo takvog događaja. Čista izmišljotina. Milo ima podršku NATO država, Italije, Amerike, Hrvatske i Crna Gora je NATO država. Protiv njega su samo, jedino i usamljeni Svetosavski Srbi i niko više na hiljade km oko Srbije i Crne Gore. To je stvarnost a izmišljotine medija su takođe deo te, po nas Srbe, razočaravajuće stvarnosti.

  • Beli Orao says:

   Kako bilo da bilo , izmišljotina ili ne , pozvan ili nepozvan , uopšte nije relevantno , to izdajničko đubre ne zaslužuje da bude na toj paradi ! Nek se priključi ustašama na njihovoj za dan državnosti ustašije ali uz obavezu sa crnom košuljom i “U” na kapi uz hitlerske “ štifel” čizme !!!

 3. Slobodanka says:

  Iz ruskih vesti o gostima. Čelnici Belorusije, Uzbekistana, Bosne i Hercegovine, Kazahstana, Kirgizije, Moldavije, Tadžikistana, Srbije, Južne Osetije i Abhazije doći će na Paradu pobede u Moskvi. Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je ranije da ne bi otišao na paradu u Moskvi, čak i da su ga pozvale ruske vlasti. Međutim, primetio je da u njegovom slučaju nema zvaničnog poziva Rusije. Dmitrij Peskov objasnio je da ukrajinski lider nije pozvan na paradu, jer Ukrajina nije faktički članica ZND i nikada nije pokazala želju da deli radost zbog ovog praznika. Zatim mnoge zemlje na paradi Dana pobede 24. juna predstavljaće ne najviši zvaničnici, već ambasadori. Konkretno, ceremoniji će prisustvovati francuski diplomatski predstavnik u Rusiji Pijer Levi i nemački ambasador Geza Andreas fon Gejr. Američku delegaciju na Paradi pobede u Moskvi najverovatnije će predvoditi američki ambasador u Rusiji, Džon Salivan. Rusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će 24. juna u Moskvu stići venecuelanski ministar spoljnih poslova Horhe Arreasoj, koji će predstavljati svoju zemlju na paradi u čast 75. godišnjice pobede na Crvenom trgu. Ranije Sergej Lavrov je rekao da je Ruska Federacija zahvalna Kini i Indiji zbog slanja vojnih jedinica da učestvuju u Paradi pobede. "Iskreno sam zahvalan našim prijateljima iz Indije i Kine što su poslali vojne jedinice da učestvuju u paradi. Ovo je jasna potvrda zajedničke istorije koja povezuje naše narode“, rekao je ruski ministar.

  • persida says:

   A sta je sa Ingusetijom?

   • Jevrem says:

    Ingusetija je deo RF,o cemu se radI,sta je problem....

   • Slobodanka says:

    U vestima je reč o stranim gostima: 1) na nivou lidera država, 2) na nivou ministara stranih poslova i na nivou ambasada 3) o inostranim učesnicima vojne parade poput Kine, Indije, Srbije. Ingušetija se ne može uvrstiti u strane goste jer ona je jedan od 85 subjekata Ruske Federacije.

    • Cp6a says:

     A be Slobodanke baš si surova prema Persanu, stvarno nema smisla. I ti Jevreme cepidlačiš, brate. Eh, a parada je bila stvarno vrhunska. Skuvao sam si kafče i uživao dva sata.

     • Slobodanka says:

      Ponaša se kao zastupnik nacista, a nas ubedjuje i nabedjuje da smo blesavi.

 4. Slobodanka says:

  Jedan od komentara iz crnogorskih medija: "Svi ga odbijaju samo će Spuž da ga primi."

 5. Znalac says:

  Da, pa eto mi u Srbiji smo imali đenerala Dražu a braća četnici u CG su imali đenerala Blažu, Mislo se primio da uhvati i prisvoji đedovo vojvodstvo cetinsko i crnogorsko a pošto su u onom delu Srbije braća ostala puki komunisti, Milo se odlučio da ostane u težnji četničkih đenerala za Engleskom i Amerikom, svemu što je antikomunističko. Zato on vidi da je zvanična Srbija povezana sa svim negativnostima danas, a on svoj deo Srbije preobraća u sve demokratsko i pro zapadno ali je jediono još potkazao što nije doveo i samog kralja i kraljicu srpsku na Kraljičinu plažu kod Svetog Stefana. Ipak su se četnici borili za kralja i otadžbinu na prvom mestu, ali Milo se izgleda i sam Zacario pa sad ne znamo koliko će mu ta dinastija trajati, obzirom da je kod njega sve srpsko. Jedino da se prikloni zvaničnom srpskom prestolonasledniku i preda mu ključeve od gore crne.

 6. persida says:

  Znaci li ovo da je Putin jaci od Mila? Kakav podvig.

  • Miraš says:

   Znači da Milov montenegrinsko-natovski titanik nasukao se na ruski greben.

  • Milan says:

   Milo nije nejak, ima on snagu i silu koju koristi da proganja i premlaćuje srpski narod i SPC u Crnoj Gori, takvom silniku, licemeru i lopovu nije mesto u Moskvi.

  • Milan says:

   Savremenom ustaši nije mesto na proslavi povodom ruske pobede nad nacizmom.

 7. Milan says:

  Savremenom ustaši nije mesto na proslavi povodom ruske pobede nad nacizmom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *