PUTIN: Ruska armija će dobiti oružje za koje svet nije ni čuo

PUTIN: Ruska armija će dobiti oružje za koje svet nije ni čuo

14 avgusta 2014

int_vladimir_putin_sanctions_0428Na razvoj odbrambeno-industrijskog kompleksa Rusije će biti izdvojeno 552 miliona dolara, izjavio je u četvrtak predsednik Rusije Vladimir Putin.

Radi se o ofanzivnom i defanzivnom oružju koje druge zemlje zasad nemaju. Predsednik je dodao da svet o mnogim takvim sistemima nije ni čuo.

Čitav taj posao – „to nije militarizacija, ali veoma ozbiljan impuls za razvoj odbrambene industrije“, zaključio je predsednik.

Krim nas može vratiti na istorijski put

Tokom susreta na Jalti s predstavnicima političkih partija u Državnoj dumi predsednik Vladimir Putin je izjavio da Krim može da ujedini Rusiju.

Predsednik je rekao da Krim može da pomogne da se zaleči rana koju je ruski narod dobio u dramatičnom raskolu HH veka, da poveže vremena, epohe i vrati Rusiju na svoj istorijski put. Putin je savetovao parlamentarcima, predstavnicima političkih partija i religioznih organizacija, kulturnim pregaocima da razmisle kao da realizuju ovaj zadatak.

Glas Rusije

KOMENTARI8 komentara

 1. Milisav Visnjic says:

  Bravo,samo naprijed!!!

 2. Despot says:

  Prvo probno lansiranje pravac Njujork. Valjda ce biti uspesno.

 3. Spasoje says:

  Tako je Fespote. Nikako ne sumnjam što je Car Putin izjavio.Krim nije samo za Rusiju putokaz i pravac kuda treba ubuduće da ide,već to je i za celokupno pravoslavlje u svijetu.Bravo i samo naprijed Care.

 4. branka says:

  jes mi drago

 5. Nikola says:

  Bojim se da će do tada biti već kasno,kako za samu Rusiju,tako i za one države koje se uzdaju u njenu zaštitu na međunarodnom planu i u borbi protiv svetske globalizacije i dominacije povampirenog američkog imperijalizma koji traži izlaz iz ekonomske krize u otvaranju što većeg broja ratnih žarišta na svetu (a radi pokretanja vlastite proizvodnje i na taj način sticanja kapitala) i istovremeno širenja njihovog uticaja u što većem broju država,posebno onim državama koje poseduju rudna bogatstva,tj.sirovinu za američku industriju i jeftinu radni snaghu.

 6. todor says:

  Greska je ova--nije rec o milionima vec o 552 milijardi dolara---to je prava suma i Rusija jeste spokojna u pogledu svoje odbrane i naoruzanja. To znaju i sve clanice Nato pakta i nece nikad napasti Rusiju jer ce dobiti to sto nikad nisu diobili do sada--iHItler,i Napoleon su zavrsili svoje pohode bas u Rusiji--neka svi dobro razmisle sta rade jer se greska fatalnog karaktera ne poptavlja

 7. ljubica says:

  Bravo Putine, ljudino i snago. Pokazi sotonama da ne mogu gaziti ceijeli svijet.Molim se i nadam u pobjedu nad pobjedama.

 8. m.trajkovic says:

  SAMO TAKO KRALJU HRISCANSTVA MOJ SAMO NAPRED UZ BOZIJU POMOC U TEBE SE UZDAMO SPASIOCE PRAVOSLAVLJA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *