ПУТИН: Руско оружје је без премца у свету

ПУТИН: Руско оружје је без премца у свету

18 септембра 2020

Руско наоружање је испред иностраних пандана, а по низу карактеристика је и јединствено, саопштио је руски председник Владимир Путин на седници комисије за војну индустрију.Шеф државе је похвалио успехе домаће војне индустрије која „производи заиста јединствене типове наоружања који су данас испред иностраних пандана“.

„А у неким случајевима наше оружје нема себи равног у свету, по неким карактеристикама је то већ очигледно“, приметио је Путин.

Ипак, по речима руског лидера, руководство војне индустрије ће морати да научи да решава и нестандардне задатке. Држави су потребни на стотине таквих стручњака.

Руски председник је рекао да су показатељи цивилне производње у војним фабрикама добри, али да тај део и даље треба унапређивати.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Mile says:

    I pored takve veoma značajne prednosti ceo Zapad se odnosi veoma potcenjivački prema Rusiji. Čak trće se uporno blizu ruskih granica, slično kao vo kad vidi polje kupusa. Dragi Rusi moraćete smisliti i neku vrstu lakše batine koju bi odmah stavili u aktivnu primenu te da zapadne volusine prestanu da maštaju o ulasku u ruska kupusišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u