ПУТИН: Руско оружје је без премца у свету

PUTIN: Rusko oružje je bez premca u svetu

18 septembra 2020

Rusko naoružanje je ispred inostranih pandana, a po nizu karakteristika je i jedinstveno, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin na sednici komisije za vojnu industriju.Šef države je pohvalio uspehe domaće vojne industrije koja „proizvodi zaista jedinstvene tipove naoružanja koji su danas ispred inostranih pandana“.

„A u nekim slučajevima naše oružje nema sebi ravnog u svetu, po nekim karakteristikama je to već očigledno“, primetio je Putin.

Ipak, po rečima ruskog lidera, rukovodstvo vojne industrije će morati da nauči da rešava i nestandardne zadatke. Državi su potrebni na stotine takvih stručnjaka.

Ruski predsednik je rekao da su pokazatelji civilne proizvodnje u vojnim fabrikama dobri, ali da taj deo i dalje treba unapređivati.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Mile says:

    I pored takve veoma značajne prednosti ceo Zapad se odnosi veoma potcenjivački prema Rusiji. Čak trće se uporno blizu ruskih granica, slično kao vo kad vidi polje kupusa. Dragi Rusi moraćete smisliti i neku vrstu lakše batine koju bi odmah stavili u aktivnu primenu te da zapadne volusine prestanu da maštaju o ulasku u ruska kupusišta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *