ПУТИН ШАЉЕ ХИТНУ ПОРУКУ ВУЧИЋУ У ВЕЗИ КОСОВА: Путинов специјалац преноси поруку

ПУТИН ШАЉЕ ХИТНУ ПОРУКУ ВУЧИЋУ У ВЕЗИ КОСОВА: Путинов специјалац преноси поруку

21 јула 2019

Нови руски амбасадор у Србији Александар Боцан Харченко сутра би први пут од ступања на дужност требало да се састане са председником Србије Александром Вучићем и да му проследи поруку руског председника Владима Путина.Према сазнањима листа Блиц из дипломатских извора, Харченко српском председнику Вучићу носи хитну поруку руског председника Путина.

Порука се, према тим сазнањима, тиче Kосова.

KOMENTARI10 коментара

 1. Republika Srpska says:

  Šiptari, duvajte šlaufove.

  • Ivana says:

   Baš zato šta je većina Srba glupa i umišljena ko ti izgubili smo Krajinu, pola Bosne, Srpsku Crnu Goru, Staru Južnu Srbiju ) Makedoniju ). Gde si bio hrabri da to obraniš kao i ostalih par miliona Srba sve kukavica do kukavice nažalost.

   • Ivke says:

    Ti se razumes!! Od kada nam pisulje lupetaju i vode politiku od tada nam i ide ovako

    • Ivke says:

     Idi bre radjaj decu umesto sto se muvas po fejsu

   • Milan says:

    Umišljenost je tvoj problem, verovatno proistekao iz emocija. Da odbranimo Krajinu, što nismo odbranili Krajinu, ko je sve izdao Krajinu, itd. ... Po svaku cenu odbraniti Krajinu uz cenu da SAD i NATO razori i kontaminira celu Srbiju? Ali važno je da odbranimo Krajinu. A zatim gde bi preživeli otišli da žive? U tu odbranjenu Krajinu? Nema šanse ni da bi ih tamo ostavili na miru. Zbog planina potrajalo bi, neko vreme igrali bi se mačke i miša i na kraju bi ih potamanili.

    • Ivana says:

     Kukavičluk je tvoj problem kao i većine Srba Vučić sve vuče za nos a ti hrabar pametan i NIŠTA.

     • Miraš says:

      Šta bi ti? Revoluciju sa ulice? Mnogi su svesni da ni to nije dobro rešenje. Prema tome ti si lažni patriota jer navodiš masu na neko jurišanje, navodno zbog dokazivanja hrabrosti, a zapravo si korisni idiot ili još gore ustaški bot.

 2. Бели Орао says:

  Мислио си рећи да себи муда дувају да не потону до сицилије! Главу не морају јер је већ пуна отрова !!!

 3. Milica says:

  Novi ruski ambasador tek je stigao u našu zemlju. Najpre treba da preda akreditive, to je razlog ovog susreta. Ali plašiti narod Kosovom, ratom, itd. to treba raditi u svakom momentu, a obavezno ako se u vesti pominje Rusija. Našim medijima izgleda da je glavni i stalan posao - stavljati Rusiju i držati Rusiju u negativnom kontekstu. Sistematski lobotomiraju naše mozgove, sa ciljem da odseku Rusiju i uopšte slovenstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u