ПУТИН СЕ САСТАО СА КИСИНЏЕРОМ!

PUTIN SE SASTAO SA KISINDŽEROM!

30 juna 2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa bivšim američkim državnim sekretarom Henrijem Kisindžerom, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Predsednik Rusije primio je Henrija Kisindžera, koji se nalazi u Rusiji kako bi učestvovao na konferenciji „Primakovske večeri“, rekao je Peskov.

Portparol ruskog lidera je istakao da Putin i Kisindžer dugi niz godina „održavaju tople lične odnose i sastaju se kada za to imaju priliku“.

Sputnjik

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Koji licemer ovaj Putin. Ne voli Sorosa, a sastaje se sa Kisindzerom koji je sto puta gori, apsolutni ratni zlocinac. Ocito je da Putko od njega prima cionisticke instrukcije. Sta ce Kisindzer kod Putina kad nije ni na jednoj zvanicnoj funkciji, gadi mi se koliko je nisko Putin pao.

 2. goran says:

  Pogledajte fotografiju: Putin se smeje i udvara se ovom monstrumu. Idem da povracam, a putinofili nek se raduju. Srbija je zemlja u kojoj niko ne voli Rusiju, Srbi vole samo Putina. Nema kod nas rusofila, ima samo putinofila. A vole Putina jer ima vlast. Ja nisam primetio da Srbi vole nekog ruskog siromaha, umetnika, seljaka. Srbi samo vole funkciju.

  • Sančo Pansa says:

   Gorane, pričaš gluposti. Srpsko - rusko rijateljstvo datira mnogo duže od nastanka Putina. Kisindžer je inače jedan od najuticajnijih ljudi u SAD...Odvratan, zločest je, ali je možda i najuticajniji!!! Mora da se razgovara sa tavim babarogama, nemoj zezati...

 3. Dragon says:

  Sve gore od goreg!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *