ПУТИН ШОКИРАО СВЕ! Открио ко стоји иза Меркелове и кога она слуша! (ВИДЕО)

PUTIN ŠOKIRAO SVE! Otkrio ko stoji iza Merkelove i koga ona sluša! (VIDEO)

6 juna 2017

Putin kritikuje Merkelovu: Za razliku od Nemačke, Rusija uživa privilegiju suvereniteta

Kao i obično, Putin govori onako kako jeste.

Putin je nemilosrdan.

Govoreći na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu u petak, Putin je izneo teoriju da je nedavni ispad Angele Merkel o tome da više ne mogu da se oslone na SAD “bio izraz njene ogorčenosti zbog ograničenog suvereniteta.“

Merkelova možda uživa u tome da njene telefone prisluškuju njeni “saveznici“ u Vašingtonu, ali Putin uopšte nije impresioniran:

“Nema mnogo zemalja u svetu koje uživaju privilegiju suvereniteta. Ja ne želim nikoga da uvredim, ali ono što je gospođa Merkel izjavila je izraz njene ogorčenosti zbog ograničenog suvereniteta. Uveravam vas u to, šta god da ona kaže kasnije. U okviru vojno-političkih sveza, to je ograničeno zvaničnim uslovima. Utvrđeno je šta je dozvoljeno a šta ne. A u praksi je to još oštrije. Ne smete uraditi ništa što nije dozvoljeno. A ko daje tu dozvolu? Rukovodstvo. A gde je to rukovodstvo? Daleko, preko okeana, u Americi.“

POGLEDAJTE VIDEO:

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Beli Orao says:

  Sad će još više će da se grči Merkelova a što je najgore mora da pokorno sluša čoveka kojeg mrzi iz dna duše!!! Otvoreno Putine to ih ubija jer danas je internet međunarodni a svi majli se ne mogu filtrirati pa te čuju i na zapadu!!!

 2. Danko B. Marin says:

  Zna se to ali se zna da Nemci u borbi za suverenost znaju da sarađaju sa svima, čak i sa SSSR su blisko sarađivali!

 3. Kosovac says:

  Ne rekoh li ja da Merkelova ne vlada, već je samo izvršni direktor. Putin dobro primećuje, ali je pogrešno locirao vladara. Ne vladaju Amerikanci, vladaju Tajni.

 4. Sarplaninac says:

  Bice izgleda obrnuto,da ti putine slušaš merkelovu i da si ti pijun/jevrej koji je upropastio i opljačkao rusiju izdo sce saveznike, unistio pravoslavlje (gruziju,ukrajinu,crnu goru,makedoniju srbiju,bugarsku,grčku,rumuniju),doveo si nato pakt na samu granicu rusije! Otero, pustio bugarsku,rumuniju i crnu goru u nato, nesuprostavljajući se ni jednom direkt amerima/irak,libija, a sad u siriji samo štitis svoj novčani interes da ne prodje konkuretni gas za evropu,da bi i ti i tvoja ekipa i dalje krali na miljiarde evra, dok narod u rusiji sve siromašniji i bedniji, unistavas pravoslavne ruse na račun muslimana u ruskoj federaciji,muslimani koji čine već 25% stanovništa u rusiji i jedini koji imaju pozitivan prirodni priraštaj,dok sami rusi izumiru!!! U svakoj prodaji oružlja se ugradjuješ sa 25%, zamajavas ruski narod,a svi znaju da si jevrej i njihov čovek,koji je doveden da zameni poludelog alkoholičara jelcina!! Dobro igraš igru i glumiš i znamo da si i nas i srbiju prodo fašistima, za dobre pare!!!

 5. Sarplaninac says:

  Podržavaš najveće zlo koje je zadesilo srpski narod i državu još od srednjeg veka,Vućiča, sns i sps bagru koja iništava ovaj narod i državu! Obećavaš neke migove na poklon koji će nas koštati 200 miljiona evra još plus neispravni,a nove prodaješ svima za 30 miliona evra.Dozvoljavas amerima da šire i odrzavaju najveću svoju bazu u jugoistočnoj evropi bondstil,dokmti kao pariraš i sprdaš se sa vatrogascima u nišu,umesto da kontriraš sa izgradnjom prave baze u nišu! Obećavaš da ces braniti srbiju i da ćeš pomoći, a nisi evro uložio u srpsku privredu da bi pomogo da se oporavi i podigne sem nisa, gde pljačkate besplatno naftno i gasno bogastvo srbije,što niste kupili smederovo,velike industrijske sisteme,poljeprivredne kombinate i ostale naše fabrike koje su date u bescenje fašistima! A imaš para da kupuješ akcije nemačkih,američkih firmi gde si dao na stotine miljiardi a nisi mogo da uložiš i "tako kupiš i spasiš srbiju" od fašista i njihove okupacije, za koje bi ti bilo potrebno deset miljiardi i da tako pomogneš i podigneš svog "saveznika istorijskog" nego nam uvaljuješ staro gvoždje od oružlja, ne vraćaš pokradene i iznete miljiarde dolara naših para koje su završili u rusiji zahvaljujući miloševiću i njegovoj ekipi, od kojih si ti zadržo dobar deo za sebe! Dozvokio si majdan i uništenje bratske ukrajine,dajuçi je na tacni fašistima,a kosovo koristiš samo kao argument kad ti treba da braniš svoje interese,nikad nisi ni spomenuo ili napomenuo da kosovo treba da se vrati srbiji,jer sad nema više miloševica,na vlasti su "evropske demokratske"partije,a što je najgore podržavaš ovu pedersku vladu i vlast, a u rusiji zabranjuješ prava gejevima,a i nas terš u nato fašistički pakt,a u samoj rusiji gušis svaki pokret koji je uperen protiv tebe i tvoje tajkunske ekipe!Pa i tebe kopira ovaj naš peder, pa je malo premijer,pa malo presednik,još fali da postane i patrijah! A najviše ti zameram što da umesto ujediniš pravoslavce i slovene tih razdeljuješ i uništavaš, jer ti je to i zadatak, zato si i doveden na vlast!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *