ПУТИН: Сорош је инструмент глобалиста, следећи пројекат у Европи им је ово… (ВИДЕО)

PUTIN: Soroš je instrument globalista, sledeći projekat u Evropi im je ovo… (VIDEO)

11 juna 2018

Ruski predsednik Vladimir Putin je upozorio da je Džordžu Sorošu dozvoljeno da se meša u izbore širom sveta, bez ikakvih posledica.

Kao odgovor na tvrdnje da se ruski biznismeni aktivno mešaju u američku demokratiju, ruski predsednik je rekao da je to što oni rade ništa u poređenju sa onim sa čim se Džordž Soroš izvlači poslednjih nekoliko decenija.Američki Stejt department nikada ne bi priznao da podržava pokušaje Džordža Soroša da uzdrma evro, a Kremlju je rečeno da izađe na čistac po pitanju mešanja privatnih internet kompanija u politiku, rekao je Vladimir Putin za austrijsku televiziju.

U intervjuu objavljenom u ponedeljak, Armin Vulf sa austrijskog državnog kanala ORF, punom parom je zašao u problem takozvanih “trol farmi,“ za koje su zapadni mediji često optuživali Moskvu da upravlja njima. Ovim opakim “farmama“ se pripisuju mnogi podvizi, od pokušaja da podele birače na društvenim medijima, do sveukupnog osiguravanja pobede američkog predsednika Donalda Trampa.

Na pitanje o njegovim ličnim odnosima sa biznismenom Evgenijem Prigožinom, kog Zapad krivi za sponzorisanje navodnih “trolova“ u Sankt Peterburgu, Putin je odgovorio: “Pa šta? Ja poznajem mnogo ljudi u Moskvi i Sankt Peterburgu.“

Predsednik je rekao da nije upoznat sa internet aktivnostima Prigožina i da, kakve god da su one, “ruska država nema nikakve veze sa tim.“ Putin je zatim potegao pitanje dvostrukih standarda, povlačeći analogiju ličnosti koja je naročito kontroverzna u evropskim aktuelnim pitanjima.

“Postoji takva ličnost u SAD – gospodin Džordž Soroš, koji se meša u sve poslove širom sveta. Često čujem od mojih američkih prijatelja da “Amerika kao država nema nikakve veze sa njegovim aktivnostima,“ rekao je Putin, koji je bio u zvaničnoj poseti Austriji.

“Postoje i glasine koje sada kruže da Soroš planira da učini evro veoma nestabilnim. Stručnjaci već govore o tome. Pitajte američki Stejt department zašto on to radi. Stejt department će reći da to nema nikakve veze sa njima – nego je to privatna stvar gospodina Soroša. Kod nas, to je privatna stvar gospodina Prigožina. To je moj odgovor. Da li ste zadovoljni sa njim?,“ rekao je on.

Information Liberation izveštava: U stvarnosti, dokazi protiv ruskih trol farmi su izuzetno slabi, dok je Soroševo mešanje naširoko dokumentovano i izuzetno je veliko.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Zapad se nasao u tesnacu. Da li da pusta Evropu da bude manej zavisna od Amerike i bude ujedinjena ili da se razjedini(ne odgovar aglobalistima) i bude i dalje pod Amerikom.

 2. Velika Metla says:

  naci-amerika nije država! Rusija je država,Grčka je država,Kuba je država,Mađarska je država,Nemačka,Turska,Italija,Japan,............,a države nisu Švajcarska,naci-amerika,Australija,Kanada,Bosna i Hercegovina,Crna Gora..............,nego su što korporacije,što služinčad tih korporacija! Države su SAMO nacionalne države,a ne građanske kao što su naci-amerika i ostale pomenute! Te građanske "države"su petstokupljavina sakupljena s koca i konopca,koje veže isključivo novac,i SAMO novac,za te nazovi države u kojima žive! Onog momenta kada nađu u drugoj državi da mogu zaraditi više novca napustiti će tu državu u kojoj su i otići u drugu,jer ih ništa emotivno ili duboko ne veže za nju!

  • Archelay says:

   Grcka drzava?Oficijalno,pre desetak godina-360 milijardi eura u buli.Posto do sada nista nije vraceno,dokle je stigla ta brojka?Te pare su necija svojina ali doticni nista nije pokrenuo.Cak sto vise,i jos joj daje."Jaka dzava"pa kada joj zagusti sa Turskom odmah se javlja Tutorom. A sta se njoj dogadza,Tutor zna ali uzvraca retorikim"evo ti pare i snadzi se kako znas".Daklem iskljucujuci Rusije,Kine,Turske i Severne Koreje svi su ostali pozoriste.

 3. M says:

  Dobro je,Putin(Rusija)je naučio još jednu lekciju dobro,njegovi odgovori-nastupi u medijima su po potrebi sve sličniji zapadnima,cinični,licemjerni,s hladnim pogledom u oči kad lažeš!Baš onako kako radi zapad desetljećima!Eto,zapad se ne srami ni ne libi optužiti Putina(Rusiju) za uplitanje u USA izbore,u Ukrajinu itd.,usprkos svega uplitanja zapada!Sada su počeli dobivati praktične odgovore i teorijska objašnjenja na isti način,čak i stilski!I to je to!Klin se klinom izbija!Bravo Putin!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *