ПУТИН СПРЕМА освету Американцима

ПУТИН СПРЕМА освету Американцима

17 октобра 2017

Руски заменик министра иностраних послова наводи да ће санкционисање од стране САД-а натерати Москву да потражи алтернативе за систем резервне валуте базиран на долару.

Руски заменик министра иностраних послова Сергеј Ријабков је дао запањујућ интервју за ABC News где је недвосмислено навео да САД својим санкцијама гура Русију ка развијању алтернатива за доларски систем резервне валуте.

Током интервјуа је Ријабков изјавио да је Русија спремна да узврати „око за око“ било каквом санкционисању САД-а ка Москви. Када су га питали да ли руска економија може издржати озбиљан рат санкцијама, Ријабков је рекао да је Русија не само спремна да стане раме уз раме са Вашингтоном, већ је и ближа развијању алтернативе за доларски систем резервне валуте:

Причали сте о томе како руска економија није у рушевинама али се опорављате од кризе. Да ли Русија заиста може себи да приушти овакве односе са САД-ом, својим трећим највећим трговинским партнером?

Ријабков: Мислим да можемо, а такође мислим да сваки корак који људи – нарочито они у Вашингтону – начине како би нам загорчали живот нас приближава тренутку када ћемо развити разне алтернативе за финансијски систем САД-а, од доларског система резервне валуте и система резервне валуте заснованог на долару, до разних подручја где цео свет, а не само Русија, зависи од површних активности у име САД-а.

Могао бих рећи: ви ниподаштавате самопоуздање у ваш целокупан систем.

(Вебтрибуне)

KOMENTARI2 коментара

  1. goran says:

    Recite hvala Americi. Da Vas oni nisu naterali da trazite alternative dolaru, Vi biste klecali pred dolarom jos hiljadu godina. Ah, kako se djavo sam saplete.

  2. Zaharije Serak says:

    Kada proizvedete Rusku "peglu" ja ću početi da vjerujem.Podsjeca me na ne tako davno bučno predstavljanje "Ruskog" auta koji je napravljen u "saradnji" Porse motor,Italijanski dizajn????Koda je to tako lako! Sjetite se šuplje price Brazila,Indije......Rusija ima saradnju sa Bjelorusijom i sličnim .Prvo vratite pare Putinovih prijatelja milijardera koji ih drže u Američkim Dolarima,na Američkoj berzi,kupujući Američke akcije-dionice tehnoloških firmi.Pogledajte samo koliko Rusa radi i stvara u Americi za Ameriku,naravno jer Rusija im nije stvorila uslove da stvaraju za Rusiju.Pogledajte objavite koliko je ljudi samo u Moskvi na spisku za Americki telefon,Američki tablet.Ponavljam Rusiju treba da bude strah sto dvije kompanije u Americi vrijede vise nego čitava Ruska berza.Nazalost to je tako i nemojte zatvarati oci ,zbog dobrobiti Ruskog naroda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u