ПУТИН СПРЕМА ПАКАО! АКО КИЈЕВ ЖЕЛИ РАТ, ДОБИЋЕ ГА: Москва неће седети скрштених руку, УКРАЈИНА СЕ ИГРА ВАТРОМ!

PUTIN SPREMA PAKAO! AKO KIJEV ŽELI RAT, DOBIĆE GA: Moskva neće sedeti skrštenih ruku, UKRAJINA SE IGRA VATROM!

14 juna 2018

Ukrajinska želja da skrene pažnju na sebe u trenutku kada čitav svet prati Svetsko prvenstvo u fudbalu može imati žalosne posledice po nju, upozorio je poslenik Državne dume sa Krima Ruslan Balbek.

– Ukrajinsko formiranje različitih udarnih grupa u blizini ruskih granica za vreme prvenstva u fudbalu, to je igra za zapadnu publiku u nadi da će doći do zaoštravanja odnosa sa Rusijom – objasnio je Balbek.On je ukazao da su ukrajinske vlasti ovakvim akcijama jedino dobile da ruske granice budu još zaštićenije.

– Koncentracija ukrajinskih snaga u regionu Azovskog mora i postojanje ofanzivne avijacije zahtevaju dodatne mere za odbranu poluostrva – rekao je ruski poslanik.

Međutim, u Rusiji su zabrinuti koracima Kijeva jer u slučaju i najmanje agresije ukrajinske strane odgovor može biti samo jedan i nijedan mundijal ni „zapadna histerija“ to neće promeniti.

– Napad na ruske objekte u Azovskom moru, bez obzira na to da li se radi o brodu ili obali poluostrva smatraće se kao prava vojna ofanziva. Znači, i uzvratne mere će biti recipročne – upozorio je poslanik.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Miraš says:

    Glavno posluženje za vreme svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji mogli su biti poznati "uraljskije peljmeni" i drugi interesantni i prikladni specijaliteti, ali izgleda kao da na prvo mesto proguraće se nesvakidašnji specijalitet - "PRŽENI HOHLI". Nije to normalno, ali ipak iznenadjenja neće biti jer Kijev je odavno prihvatio da bude samo luda figura koja se lako žrtvuje - pešak (pion).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *