„ПУТИН СПРЕМА РУСИЈУ ЗА КАТАСТРОФУ КОЈА ЋЕ ПОГОДИТИ ЦЕО СВЕТ“

„ПУТИН СПРЕМА РУСИЈУ ЗА КАТАСТРОФУ КОЈА ЋЕ ПОГОДИТИ ЦЕО СВЕТ“

3 априла 2024

Русија је данас једина земља на планети која је спремна да целом свету понуди алтернативни модел развоја.

Економиста Михаил Хазин је о томе говорио на радију „Москва говори“.Према његовим речима, председник земље Владимир Путин је више пута и јавно говорио да ће ускоро доћи до катастрофе планетарних размера, која ће бити колапс вековног глобалног капиталистичког система.

Овај догађај, како је упозорио руски лидер, биће праћен невиђеним економским, политичким и друштвеним преокретима широм света. Опасност од урушавања овог система лежи у жељи његових корисника да га сачувају.

У процесу покушаја да се одложи њен колапс, они могу да почну да покрећу велике војне сукобе широм света, као и да изазову разне катастрофе, како човекове тако и друштвено-економске природе.

„Путин је једини светски лидер који је спреман да понуди свој развојни концепт остатку света. Он је већ заштитио и припремио Русију за предстојећу катастрофу, а сада можемо помоћи другим државама да преживе надолазећу кризу“, објаснио је Хазин.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Mamlaz says:

    Hazin je cifut izgrupe Svetog trojstva ali spusten na zemlju i podstice Slovene da se potpuno istrijebe dajuci laznu podlu i ljigavu izjavu. Navraca , zavadja , ciljano , svstrucnjak i braco raspali pa ko hostane. Hostat ce Cifuti. Drugi Hazin huska sa druge strane pod drugim imenom. To je isto kao nekad " Glas amerike" i necete vjerovat da se upecalo 80% slusalaca. Kahko to hlijepo zvuci " Grga Zlatoper" . Pet posto svoje propagande a 95 % istine kao i na domacim kanalima. Bujrum , primaj te se na lazi Jehvinog potomka.

  2. Šokanabo says:

    Čovek je dao kratku i jasnu sliku stanja planetarnog sistema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u