„ПУТИН СПРЕМА РУСИЈУ ЗА КАТАСТРОФУ КОЈА ЋЕ ПОГОДИТИ ЦЕО СВЕТ“

„PUTIN SPREMA RUSIJU ZA KATASTROFU KOJA ĆE POGODITI CEO SVET“

3 aprila 2024

Rusija je danas jedina zemlja na planeti koja je spremna da celom svetu ponudi alternativni model razvoja.

Ekonomista Mihail Hazin je o tome govorio na radiju „Moskva govori“.Prema njegovim rečima, predsednik zemlje Vladimir Putin je više puta i javno govorio da će uskoro doći do katastrofe planetarnih razmera, koja će biti kolaps vekovnog globalnog kapitalističkog sistema.

Ovaj događaj, kako je upozorio ruski lider, biće praćen neviđenim ekonomskim, političkim i društvenim preokretima širom sveta. Opasnost od urušavanja ovog sistema leži u želji njegovih korisnika da ga sačuvaju.

U procesu pokušaja da se odloži njen kolaps, oni mogu da počnu da pokreću velike vojne sukobe širom sveta, kao i da izazovu razne katastrofe, kako čovekove tako i društveno-ekonomske prirode.

„Putin je jedini svetski lider koji je spreman da ponudi svoj razvojni koncept ostatku sveta. On je već zaštitio i pripremio Rusiju za predstojeću katastrofu, a sada možemo pomoći drugim državama da prežive nadolazeću krizu“, objasnio je Hazin.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Mamlaz says:

    Hazin je cifut izgrupe Svetog trojstva ali spusten na zemlju i podstice Slovene da se potpuno istrijebe dajuci laznu podlu i ljigavu izjavu. Navraca , zavadja , ciljano , svstrucnjak i braco raspali pa ko hostane. Hostat ce Cifuti. Drugi Hazin huska sa druge strane pod drugim imenom. To je isto kao nekad " Glas amerike" i necete vjerovat da se upecalo 80% slusalaca. Kahko to hlijepo zvuci " Grga Zlatoper" . Pet posto svoje propagande a 95 % istine kao i na domacim kanalima. Bujrum , primaj te se na lazi Jehvinog potomka.

  2. Šokanabo says:

    Čovek je dao kratku i jasnu sliku stanja planetarnog sistema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *