ПУТИН СПРЕМАН ДА ПОМОГНЕ ТРАМПУ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ! Руски амбасадор у Америци изнео понуду!

PUTIN SPREMAN DA POMOGNE TRAMPU U BORBI PROTIV KORONE! Ruski ambasador u Americi izneo ponudu!

25 marta 2020

Rusija je spremna, ukoliko je potrebno, da pomogne SAD u borbi protiv novog korona virusa, izjavio je danas ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.

„Spekulacije o neuspehu našeg dijagnostičkog sistema su neprihvatljive. Posebno što ih komentarišu koji se predstavljaju kao eksperti u zdravstvu. Naši testovi su pokazali visoki kvalitet u Kini i Iranu i prebačeni su i u Italiju“, rekao je Antonov, prenosi Tass.

Ambasador je istakao da pandemija virusa Kovid-19 predstavlja globalnu pretnju koja zahteva zajednički odgovor.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. Miraš says:

    Njujork je najviše zaražen covidom-19. Verovatno različite države imaju različite mogućnosti za testiranje stanovništva. Države koje mogu više i brže da testiraju svoje stanovništvo, po objavljenim podacima o tome ispašće da su zaraženije. Uglavnom trenutno Italija ima najviše aktivnih slučajeva bolesnih/zaraženih 54.030 , dok u SAD trenutno ima 53.778 slučajeva. Moguće je da tokom ovog dana ili narednih dana SAD će zauzeti prvo mesto u svetu, bar po podacima.

  2. Slobodanka says:

    Do leta najviše će biti vesti o covidu-19. Pa će zatim biti mala pauza. Od oktobra-novembra biće Jovo-nanovo. Baš blesavo potrošena godina.

  3. petrovgrad says:

    Ameri su sila, kakva njima pomoć treba. Šta da dobiju od Putina. Gledao sam na N1 gde kažu da je Putin diktator. Ja gledam svaki dan SNN pa to su velesila. Mnogi naši koji odlaze u Ameriku isto to pričaju. U ovom trenutku je najbitnije da imaju demokratiju, slobodne medije. To je prioritet u Americi. Gledao sam vilmove kako Rambo pobedjuje. Svako ko posumnja u to ko su Ameri, neka pogleda dva-tri filma Rambo.Ako ne voli da gleda filmove može da pročita par saopštenja Nataše Kandić i NVO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *