ПУТИН СПРЕМИО шестогодишњи план за Србију! ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ

PUTIN SPREMIO šestogodišnji plan za Srbiju! EVO O ČEMU SE RADI

20 marta 2018

Ruski predsednik Vladimir Putin u maju će predstaviti šestogodišnji plan koji će dodatno osnažiti rusku državu i ekonomiju, a važan deo tog programa (ima deset tačaka) odnosi se i na saradnju sa Srbijom u najmanje sedam strateških oblasti (vojna i privredna saradnja, poljoprivreda, IT, infrastruktura, politika).

Ovo je suština onoga što je juče, dan nakon ubedljivog Putinovog trijumfa na izborima u Rusiji, najavio ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin. On je to, naravno, izrekao donekle uvijeno u diplomatske oblande, ali pri tome ne ostavljajući nikakvu sumnju kakvu je poruku hteo da prenese.

– Ponovni izbor Putina je pozitivan signal i poruka za Srbiju jer on poznaje Srbiju, dobro poznaje srpsko rukovodstvo i veoma se pozitivno odnosi prema Srbiji. To je pozitivan znak za razvoj naše saradnje u svim sferama. Njegov program već je dao dobre rezultate, sada postoji novi plan rada za narednih šest godina. Srbija bi njegove tačke mogla da primeni za dalji razvoj – rekao je Čepurin.

(Republika)

KOMENTARI7 komentara

 1. goran says:

  Jedini nacin da Vucic spase svoju glavu je da otvori barem tri ruske vojne baze. Predlazem: Vojvodinu, predgradje Beograda i Nis.

  • Laki says:

   BAŠ TAKO !!... I dve u Republici Srpskoj !!...a onda...!!

  • Beli Orao says:

   Zaboravio si Banja Luku, Trebinje i Novo Sarajevo!!!!

  • Serbon says:

   I jednu kinesku u raskoj oblasti :)

 2. kobra says:

  A sta nam normalno drugo preostaje, da gajimo azilante, siptare, lgbt ljude sa greskom u glavi, poltrone, lopove (politicare), ubice i da nas 2150 god nema vise od dva miliona stanovnika.

  • Panter Panta says:

   Gaji ih ti kod svoje kuće.Za narednih 6 godina e se mnoge stvari promeniti,a ili će se oni koji vode Srbiju prikloniti ili ćr se morati skloniti.Za 20 godina biće nas 10 miliona.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *