PUTIN: Šta god dotaknu Amerikanci pretvori se u Irak ili Libiju; Svima u svetu je najbolje da se ne kače sa Rusijom (VIDEO)

PUTIN: Šta god dotaknu Amerikanci pretvori se u Irak ili Libiju; Svima u svetu je najbolje da se ne kače sa Rusijom (VIDEO)

29 avgusta 2014

Putin 32844hRuski predsednik Vladimir Putin učestvuje u forumu mladih „Seliger – 2014„.

Predsednik prisustvuje ovom događaju po peti put. Kao što je rečeno ranije iz pres službe Kremlja, tokom sastanka će razgovarati o „pitanjima političkog i privrednog života zemlje, kao i međunarodnih problema.“

Gostujući na Seligeru, Putin je izjavio da mu se čiini “ da  šta god dodirnu Amerikanci da se pretvori u Libiju ili Irak“

Ranije na forumu bili su gosti mnoge poznate ruske javne ličnosti i predstavnici nauke i kulture, poslovne zajednice i javne vlasti.

Gosti manifestacije bili su ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, Ministarstva pravde Aleksandar Konovalov, načelnik Ministarstva prosvete Dmitrij Livanov, šef Ministarstva komunikacija Nikolaj Nikiforov, predsednik Centralne izborne komisije Vladimir Churov, šef Centralnog Nabiulina, komesar za ljudska prava, Ela Pamfilova.

 

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Lela says:

  SVAKA TI CAST !!!!!! Fasisti,ostaju fasisti !!!!!

 2. Spasoje says:

  bRAVO cARE!fAŠISTI UVIJEK FAŠISTI ALI U RAZNIM BOJAMA IKAPAMA.

 3. drmagu says:

  Samo razbijanjem američke medijske blokade na tlu SAD sa 100% istinom o njihovom zločinačkom delovanju širom planete zemlje van njenih teritorija koje vrši američka administracija u ime građana i stanovnika SAD. Treba pod hitno ukazati građanima SAD da ih njiho rukovostvo vodi u propast i uništenje. Treba otvarati medijske kuće i osnivati nevladine organizacije na teritoriji SAD Koje će čistom istinom zapljusnuti Osionu i nepoštenu vlast koja se non stop služi lažima i podmetanjima! Kao primer Malezijski avion ili učešće ruski snaga u neposredno ratno dejstvo protiv Ukrajine. Dakle samo otvaranjem medijskih kuća u americi moguće ih je dotući i to njihovim najačim oružjem; lažnim izveštajima njihovih medija.

 4. Ljubiša Radović says:

  Ameri a i EU s njima, ovoga puta su "preigrali" i prvi put imaju protivnika. Nikada do sada niko nije zapadu ozbiljno "pokazao zube". Nakon "ruske lekcije" naučiće šta su to sankcije, šta je to zločinačko udruživanje protiv mira, i šta je to ozbiljan protivnik, spreman da nanese težak poraz.Od toga, koliko dugo će insistirati na pokušaju slamanja RF zavisi dali će i sami biti uništeni, ili samo ozbiljno onesposobljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *