ПУТИН У ИЗОЛАЦИЈИ! Кремљ издао саопштење

ПУТИН У ИЗОЛАЦИЈИ! Кремљ издао саопштење

14 септембра 2021

Руски председник Владимир Путин саопштио је у телефонском разговору са председником Таџикистана Емомалијем Рахмоном да мора да оде у самоизолацију због случајева ковида у свом окружењу, саопштено је из Kремља.

Путин ће зато онлајн учествовати на седници Савета за колективну безбедност ОДKБ -а, на састанку Савета шефова држава Шангајске организације за сарадњу (ШОС) и на заједничком састанку шефова држава земаља ОДKБ и ШОС, пренеле су руске агенције.

Ти састанци планирани су за ову недељу у Душанбеу.

KOMENTARI2 коментара

  1. Риста says:

    Ма не вреди вам СЗО реклама, госпон Прецедник. Амери ће јако да цене ваше савремене потезе, али Русе морате присилити да се вакцинишу иначе пола Руса неће никад примити вакцину. Амери су добри, стари послушни љигавци и прво причају да неће ама баш никад, да их нико неће заеба+ти, па онда мање причају да неће па онда уопште ништа не причају и после пар месеци мртви ладни кажу "па наравно да сам се вакцинисао". То тако ментално ошмирглана унија не бунтовног карактера, за разлику од Руса. Највероватније ћете морати да заебете Русе тако што ћете отворити гулаге по Сибиру поново. Побијете једно 10ак милиона Руса по обичају и остали приме вакцину на добровољној бази ома, а Запад и СЗО вам свечано и најзад даду Нобелов орден заслуга за Свет, по обичају. Упишким вам се на корону, госпон Прецедниче. Лековито, часна реч. Кад сам клинац бијо ја, па трчао лево десно по камењу и врлетима, па се посечем негде, бијо онда један попишан савет - ма попишки се на рану! Немам појма колико је то било корисно али лекара није било наоколо као данас, завој уопште није био ни познат брале, али неће превише времена проћи да прославим један век иако ми није уопште стало до прославе. Човек најчешће слабо цени оно што има а оно што има комшија увек лепше. Мени најлепше када видим моју младу комшиницу од 60 лета како се живахно сагне и плеви баштицу а поглед пуца. Просто ми дође да се дерем од љубоморе и зависти. Ту вакцина не помаже иако бих је ја тада радо примио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u