ПУТИН У ИЗОЛАЦИЈИ! Кремљ издао саопштење

PUTIN U IZOLACIJI! Kremlj izdao saopštenje

14 septembra 2021

Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Tadžikistana Emomalijem Rahmonom da mora da ode u samoizolaciju zbog slučajeva kovida u svom okruženju, saopšteno je iz Kremlja.

Putin će zato onlajn učestvovati na sednici Saveta za kolektivnu bezbednost ODKB -a, na sastanku Saveta šefova država Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS) i na zajedničkom sastanku šefova država zemalja ODKB i ŠOS, prenele su ruske agencije.

Ti sastanci planirani su za ovu nedelju u Dušanbeu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Ma ne vredi vam SZO reklama, gospon Precednik. Ameri će jako da cene vaše savremene poteze, ali Ruse morate prisiliti da se vakcinišu inače pola Rusa neće nikad primiti vakcinu. Ameri su dobri, stari poslušni ljigavci i prvo pričaju da neće ama baš nikad, da ih niko neće zaeba+ti, pa onda manje pričaju da neće pa onda uopšte ništa ne pričaju i posle par meseci mrtvi ladni kažu "pa naravno da sam se vakcinisao". To tako mentalno ošmirglana unija ne buntovnog karaktera, za razliku od Rusa. Najverovatnije ćete morati da zaebete Ruse tako što ćete otvoriti gulage po Sibiru ponovo. Pobijete jedno 10ak miliona Rusa po običaju i ostali prime vakcinu na dobrovoljnoj bazi oma, a Zapad i SZO vam svečano i najzad dadu Nobelov orden zasluga za Svet, po običaju. Upiškim vam se na koronu, gospon Precedniče. Lekovito, časna reč. Kad sam klinac bijo ja, pa trčao levo desno po kamenju i vrletima, pa se posečem negde, bijo onda jedan popišan savet - ma popiški se na ranu! Nemam pojma koliko je to bilo korisno ali lekara nije bilo naokolo kao danas, zavoj uopšte nije bio ni poznat brale, ali neće previše vremena proći da proslavim jedan vek iako mi nije uopšte stalo do proslave. Čovek najčešće slabo ceni ono što ima a ono što ima komšija uvek lepše. Meni najlepše kada vidim moju mladu komšinicu od 60 leta kako se živahno sagne i plevi bašticu a pogled puca. Prosto mi dođe da se derem od ljubomore i zavisti. Tu vakcina ne pomaže iako bih je ja tada rado primio.

  2. Kulak says:

    Dobar potez.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *