Путин у Кремљу разговарао са командантима кључних јединица на украјинским фронтовима

Путин у Кремљу разговарао са командантима кључних јединица на украјинским фронтовима

10 маја 2024

ВЛАДИМИР Путин састао се у Кремљу са командантима борбених јединица које учествују у Специјалној војној операцији.

Саветовању је присуствовао и министар одбране РФ Сергеј Шојгу, а председник Русије је том приликом рекао:„Желим да вам се лично захвалим за храброст, за вашу способност да командујете трупама. Замолио бих вас да свим својим потчињенима пренесете моје најбоље жеље за све што чине у интересу Отаџбине.

За мене су овакви састанци увек важни јер су то, по правилу, искрени разговори. Заиста се радујем оваквом разговору о свему шта се и како се дешава на ратишту, шта и како додатно треба урадити да би дејства наших борбених јединица била још успешнија, како би се задаци решавали уз минималне губитке и тако да, наравно, реализујемо све задатке које нам је поставила Отаџбина.

Ово што се сада дешава у оквиру Специјалне војне операције на ратишту најбољи је доказ да сте ви и ваши потчињени достојни наших очева, дедова, прадедова, који су се борили на пољима Великог отаџбинског рата и бранили своју земљу. И сада знамо за случајеве храбрости и херојства. Не дешавају се повремено, већ готово стално. То је изузетно важно јер је један од кључних услова за нашу победу – у коју не сумњам.

Наравно, савремена средства оружане борбе мењају се веома великом брзином. А ако желимо да будемо успешни, морамо увек бити корак испред других. Да ли увек успевамо у томе? Вероватно не. Али, да бисмо били успешни, морамо, понављам још једном, да будемо корак испред у високим технологијама.

Хајде да победимо заједно!

Ми знамо, а ви то знате боље од било кога другог, да непријатељ има довољно савремених борбених средстава, јер цела западна заједница ради за нашег непријатеља, који сања да Русија у садашњем облику више не постоји.

Они су себи поставили тај циљ. Већ сам јавно рекао: очигледно, они верују да је у систему конфронтације који сами себи креирају Русија слаба тачка, слаба карика.

Сигуран сам да су се и сами уверили да је то далеко од истине, да ствари пре стоје обрнуто.“

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u