ПУТИН У СВОМ СТИЛУ ОДГОВОРИО БАЈДЕНУ НА ОПТУЖБЕ ДА ЈЕ УБИЦА

ПУТИН У СВОМ СТИЛУ ОДГОВОРИО БАЈДЕНУ НА ОПТУЖБЕ ДА ЈЕ УБИЦА

18 марта 2021

Председник Русије Владимир Путин је, реагујући на изјаву америчког председника Џоа Бајдена, америчком лидеру пожелео здравље.

„Што се тиче изјаве мог америчког колеге, ми се заиста, како је рекао, знамо лично. Шта бих му одговорио? Рекао бих му: Нека сте живи и здрави! Желим му добро здравље“, рекао је Путин током састанка са представницима јавности Крима и Севастопоља.

Он је приметио да то говори „без ироније и без шале“.Руски председник је у вези са оштрим изјавама председника САД о њему, рекао да сви виде друге онако како процењују себе.

„Ако гледамо шире на ту тему, у историји сваког народа, сваке државе има много веома тешких, драматичних и крвавих догађаја. Али када оцењујемо друге људе, или када чак процењујемо друге државе, друге народе, као да се увек гледамо као у огледало, увек тамо видимо себе. Јер увек пребацујемо на другог човека оно што сами осећамо, оно што и јесмо у суштини“, нагласио је Путин.

„И знате, сећам се да смо у детињству, кад смо се свађали у дворишту говорили: ‘Ругала се руга, па постала друга’. И то није случајно. То није само није само дечија изрека и шала, у њој се крије дубоки психолошки смисао. Ми увек у другом човеку видимо своје квалитете и мислимо да је он као и ми, и на основу тога оцењујемо његове поступке и доносимо свој суд“, констатовао је Путин.

Свест америчког естаблишмента повезана са геноцидом

Према његовим речима, „што се тиче америчког народа у целини: тамо има много часних, поштених, искрених људи који желе да живе са нама у миру и пријатељству. Ми то знамо и ценимо и у будућности ћемо се ослањати на њих“.

„А што се тиче америчког естаблишмента, владајуће класе, његова свест обликовала се у познатим и прилично тешким условима. Јер освајање америчког континента од стране Европљана било је повезано са истребљењем локалног становништва, са геноцидом, како се данас каже, са директним геноцидом индијанских племена“, закључио је Путин.

Затим је уследио тежак и врло суров период ропства, подсетио је Путин.

Амерички председник Џозеф Бајден је у среду у интервјуу за „Еј-Би-Си“ изјавио да ће руско руководство морати да „плати цену“ у вези са покушајима мешања у америчке изборе, које се приписује Москви. Осим тога, шеф Беле куће потврдно је одговорио на питање да ли Путина сматра „убицом“.

KOMENTARI8 коментара

 1. Sitna riba says:

  Moze on da ironise koliko hoce, fakat je dobio je samarcinu a ne sme da uzvrati.Ukakio se Putin....

 2. Cp6a says:

  Опуштено и царски. Живео ти нама, Царе.

 3. Gagi says:

  Putin je upravo kroz ove mudre reci demonstrirao Slovensku kulturu i tolerantan duh. Nije prost i sirov kao predstavnik stocara i robovlasnika koji su zavili svoj narod i svet u crno.

 4. Ivke says:

  Џо Бајден познат је по антисрпској и антируској политици и изјавама, а ми га као народ одлично памтимо по низу изјава против нашег народа попут: Срби су буквално дегенерици, убице беба, касапини и силоватељи – рекао је Џо Бајден 1998. године за Си-Ен-Ен. Исте године је изрекао и чувену реченицу којом се и данас хвали: „Ја сам тражио да бомбардујемо Београд“. Све Србе треба затворити у концентрационе логоре по узору на нацистичке – једна је од најодвратнији изјава зликовца Бајдена, коју је изговорио 1999. године. „Треба да одемо у Београд и да окупирамо ту земљу у јапанско-немачком стилу“, изјавио је 1999. године за МСНБЦ. Немамо посла са варварским ратом, већ са гласном и вулгарном српском екпанзијом и агресијом – једна је од Бајденових првих клетви против Србије, коју је изговорио 1993. године за НПР. Ово је само мали део свеочанстава о Џо Бајдену и његовом ставу о српском народу и какве су његове истинске намере рема Србима и Србији. Џо Бајден је истински убица и особа која своју политику заснива на угњетавању малих народа и покушајима успотављања светске доминације при чему им је Русија непријатељ јер је један од бранича слободног света.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u