ПУТИН У СВОМ СТИЛУ ОДГОВОРИО БАЈДЕНУ НА ОПТУЖБЕ ДА ЈЕ УБИЦА

PUTIN U SVOM STILU ODGOVORIO BAJDENU NA OPTUŽBE DA JE UBICA

18 marta 2021

Predsednik Rusije Vladimir Putin je, reagujući na izjavu američkog predsednika Džoa Bajdena, američkom lideru poželeo zdravlje.

„Što se tiče izjave mog američkog kolege, mi se zaista, kako je rekao, znamo lično. Šta bih mu odgovorio? Rekao bih mu: Neka ste živi i zdravi! Želim mu dobro zdravlje“, rekao je Putin tokom sastanka sa predstavnicima javnosti Krima i Sevastopolja.

On je primetio da to govori „bez ironije i bez šale“.Ruski predsednik je u vezi sa oštrim izjavama predsednika SAD o njemu, rekao da svi vide druge onako kako procenjuju sebe.

„Ako gledamo šire na tu temu, u istoriji svakog naroda, svake države ima mnogo veoma teških, dramatičnih i krvavih događaja. Ali kada ocenjujemo druge ljude, ili kada čak procenjujemo druge države, druge narode, kao da se uvek gledamo kao u ogledalo, uvek tamo vidimo sebe. Jer uvek prebacujemo na drugog čoveka ono što sami osećamo, ono što i jesmo u suštini“, naglasio je Putin.

„I znate, sećam se da smo u detinjstvu, kad smo se svađali u dvorištu govorili: ‘Rugala se ruga, pa postala druga’. I to nije slučajno. To nije samo nije samo dečija izreka i šala, u njoj se krije duboki psihološki smisao. Mi uvek u drugom čoveku vidimo svoje kvalitete i mislimo da je on kao i mi, i na osnovu toga ocenjujemo njegove postupke i donosimo svoj sud“, konstatovao je Putin.

Svest američkog establišmenta povezana sa genocidom

Prema njegovim rečima, „što se tiče američkog naroda u celini: tamo ima mnogo časnih, poštenih, iskrenih ljudi koji žele da žive sa nama u miru i prijateljstvu. Mi to znamo i cenimo i u budućnosti ćemo se oslanjati na njih“.

„A što se tiče američkog establišmenta, vladajuće klase, njegova svest oblikovala se u poznatim i prilično teškim uslovima. Jer osvajanje američkog kontinenta od strane Evropljana bilo je povezano sa istrebljenjem lokalnog stanovništva, sa genocidom, kako se danas kaže, sa direktnim genocidom indijanskih plemena“, zaključio je Putin.

Zatim je usledio težak i vrlo surov period ropstva, podsetio je Putin.

Američki predsednik Džozef Bajden je u sredu u intervjuu za „Ej-Bi-Si“ izjavio da će rusko rukovodstvo morati da „plati cenu“ u vezi sa pokušajima mešanja u američke izbore, koje se pripisuje Moskvi. Osim toga, šef Bele kuće potvrdno je odgovorio na pitanje da li Putina smatra „ubicom“.

KOMENTARI8 komentara

 1. Sitna riba says:

  Moze on da ironise koliko hoce, fakat je dobio je samarcinu a ne sme da uzvrati.Ukakio se Putin....

  • Ivke says:

   Da sitna riba

   • Ivke says:

    Bas si sitna

  • Suzuki Vitara says:

   Sitan si ti, sitna ribo, da razumes kvantni mozak, naj umnijeg drzavnika na svetu. Zelim ti Bajdenov um.

  • Marko st says:

   E bas si sitna riba...

 2. Cp6a says:

  Opušteno i carski. Živeo ti nama, Care.

 3. Gagi says:

  Putin je upravo kroz ove mudre reci demonstrirao Slovensku kulturu i tolerantan duh. Nije prost i sirov kao predstavnik stocara i robovlasnika koji su zavili svoj narod i svet u crno.

 4. Ivke says:

  Džo Bajden poznat je po antisrpskoj i antiruskoj politici i izjavama, a mi ga kao narod odlično pamtimo po nizu izjava protiv našeg naroda poput: Srbi su bukvalno degenerici, ubice beba, kasapini i silovatelji – rekao je Džo Bajden 1998. godine za Si-En-En. Iste godine je izrekao i čuvenu rečenicu kojom se i danas hvali: „Ja sam tražio da bombardujemo Beograd“. Sve Srbe treba zatvoriti u koncentracione logore po uzoru na nacističke – jedna je od najodvratniji izjava zlikovca Bajdena, koju je izgovorio 1999. godine. „Treba da odemo u Beograd i da okupiramo tu zemlju u japansko-nemačkom stilu“, izjavio je 1999. godine za MSNBC. Nemamo posla sa varvarskim ratom, već sa glasnom i vulgarnom srpskom ekpanzijom i agresijom – jedna je od Bajdenovih prvih kletvi protiv Srbije, koju je izgovorio 1993. godine za NPR. Ovo je samo mali deo sveočanstava o Džo Bajdenu i njegovom stavu o srpskom narodu i kakve su njegove istinske namere rema Srbima i Srbiji. Džo Bajden je istinski ubica i osoba koja svoju politiku zasniva na ugnjetavanju malih naroda i pokušajima uspotavljanja svetske dominacije pri čemu im je Rusija neprijatelj jer je jedan od braniča slobodnog sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *