ПУТИН УПЛАШИО ВЛАДАРЕ ИЗ СЕНКЕ: Почиње борба против Новог светског поретка!

PUTIN UPLAŠIO VLADARE IZ SENKE: Počinje borba protiv Novog svetskog poretka!

28 juna 2016

Putin 2435Rusija se nada da će postići dogovor sa Velikom Britanijom sada kad je napustila EU, a predsednik Putin je duboko ohrabren da je ovo znak da je Velika Britanija počela svoju borbu protiv Novog svetskog poretka.

Putin je ubeđen da je Bregzit dokaz da je svetu dosta globalističke destruktivne politike Novog svetskog poretka.

„Moramo zabeležiti ovaj dan na kalendaru kao dan kada je Velika Britanija ustala protiv svojih gospodara“, rekao je Putin, izveštava “Coercioncode.com”

Predsednik Putin se ove godine zakleo da će uništiti Novi svetski poredak, a izgleda da su ljudi to primetili i počeli da deluju u tom smeru.

Bregzit predstavlja najveću pobunu britanskog naroda protiv vlasti još od Seljačke bune 1381. godine.

Sigurno je da elita, na čelu sa porodicom Rotšild, nije zadovoljna rezultatima referenduma tako da se nemojte iznenaditi ako se u mejnstrim medijima pojavi vest da je referendum bio nelegalan ili da će se održati drugi referendum.

Gradonačelnik Londona, Sadik Kan, naveo je da bi ovaj grad mogao da se odvoji od Velike Britanije kako bi ostao deo EU.

Elite iz Londona i Brisela sigurno nisu očekivale ovakav rezultat i neće se predati tako lako.

Velika Britanija je još jednom pokazala da je jaka i suverena nacija čiji se narod bori za svoje jer želi da bude poštovan u svetu.

Oni su uhvatili bika za rogove i uradili nešto što se niko drugi do sada nije usudio.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI8 komentara

 1. CRO kontejnerokopač says:

  a ko će da pretidržavi ako neće neki crni, intelektualno zaostali Sadik?

 2. Gordan says:

  Britansko dostojanstvo. Deluje da će u Britaniji doći do političkih podelá u društvu,kao i do jačanja vezá sa SAD-om. Moguća je konsolidacija odnosa na učvršćivanju tkz."anglo-saveza", sličan savezu iz 1916(Rotšild)., kada su SAD ušle u tok prvog sv.rata, i prazile sa Engleskom tadašnju Nemačku. EU bi mogla da otpočne poboljšanje političkih odnosa sa RF, i ukine nametnute sankcije Rusiji, a što je i "ispit političke zrelosti" Evropskoj Uniji, jer još ne donosi samostalne odluke takvog političkog gabarita. Da li će se "anglija" usprotiviti odlukama EU, po pitanju Rusije, ostaje da se vidi! Drugo, EU još nije osnovala tkz."Euroforce", a SAD neće pokazati razumevanje prema takvoj inicijativi, zbog NATO-a! Mnogi problemi tek predstoje, a mogli bi se i anulirati, preventivno, mnoge nedaće, ako bi se uspeo oformiti "politički most" izmedju Francuske, Nemačke, i Rusije, jer SAD će se boriti da Nemačka bude uz stranu "anglije(SAD & Britanija)"! Mislim da će relacija političkog dialoga, izmedju Nemačke i Rusije(RF), odlučiti krajnji "kapacitet krizne situacije"!!

 3. baja says:

  putina treba pogaziti velika je on pretnja za mir cudim se americi dokle ce trpeti ovaj zulum sa istoka

  • Mata says:

   Zlo imperije ti vec dokusurava kurvatsku, a ti i dalje lajes protiv jedinog Covijeka koji otvoreno razoblicava zlo zvano ``New age``. Slijepce pored ociju.

 4. vlada says:

  Zulum je tek poceo,sledeci na redu su kroasani!

 5. nenad says:

  Komentatoru Baji: Baja, Baja - oliži nam jajajajajaja!

 6. opet ja says:

  Heh, ovaj Baja izgleda nije mnogo pametan i obrazovan. Ne znam baš na osnovu kog akta bi Sadik Kan odvojio London od UK!!?? Pretpostavljam da su mu naredili da tako lupi da bi malo ublažili uzbuđenje Britanaca oko nezavisnosti. Na žalost PADEMOS nije uspeo da pobedi u Španiji na izborima, inače bi šok bio još veći.

 7. Goxbl says:

  sada kreće istocni zuluum!!! sada istok vlada kreće da vlada jedno 1000 godina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *