ПУТИН УПОЗОРИО СВЕ ЛИДЕРЕ НА БАЛКАНУ: „Пазите шта радите, јер ако осетимо претњу…“

PUTIN UPOZORIO SVE LIDERE NA BALKANU: „Pazite šta radite, jer ako osetimo pretnju…“

4 decembra 2019

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da širenje NATO predstavlja pretnju za bezbednost Rusije.

Putin je vojnim rukovodiocima rekao da je NATO stvoren kao protivteža Sovjetskom Savezu i da je nastavio da postoji iako je SSSR nestao.Prema njegovim rečima, stereotipno „blokovsko razmišljanje“ nije dobar način za donošenje odluka u „globalnim uslovima koji se brzo menjaju“.

Ruski lider je naveo da je Severnoatlantska alijansa ignorisala ponude Moskve za saradnju u borbi protiv globalnih izazova kao što su međunarodni terorizam i širenje oružja za masovno uništenje.

On je takođe rekao da se NATO „nepristojno“ odnosio prema Rusiji i odbio da uzme u obzir ruske interese.

Širenje NATO, a posebno jačanje vojne infrastrukture alijanse u blizini ruskih granica, predstavlja „potencijalnu pretnju“, naveo je Putin.

(Beta)

KOMENTARI4 komentara

 1. Beli Orao says:

  Budi spreman da udariš i prvi ako zatreba ; jer pogani zapadnjaci sigurno bi a to imaj (te) uvije na umu!!!

 2. Velika Metla says:

  .....za saradnju u borbi protiv globalnih izazova kao što su međunarodni terorizam.....! Zašto bi oni sarađivali protiv samih sebe? Ceo terorizam polazi od zapada,i zapad je JEDINI terorista na celom svetu.

  • A Florovski says:

   Tesko deka ke se najde makedonec,sto ke krene raka na svoite slavjanski braka.A ovie ljubiteli na NATO mozsat da se E???.........

 3. stevan -vd says:

  "Velika metlo" : Potpuno saglasan sa tvojom konstatacijom. Da dodam ,naročito je to vidljivo U Parizu 18 - arondisman ,zatim u Lionu , Monpelje i Marselju.Arapa i crnaca ima ih ko " ĆUMURA ". I što je najgore oni koji su bili pod kolonojalnom vlašću Francuza ,automatski imaju prava na Francuske papire i državljanstvo. Iii...sad ih ni " sveti petar " ne može isterati iz Francuske .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *