ПУТИН УПОЗОРИО СВЕ ЛИДЕРЕ НА БАЛКАНУ: „Пазите шта радите, јер ако осетимо претњу…“

ПУТИН УПОЗОРИО СВЕ ЛИДЕРЕ НА БАЛКАНУ: „Пазите шта радите, јер ако осетимо претњу…“

4 децембра 2019

Руски председник Владимир Путин рекао је данас да ширење НАТО представља претњу за безбедност Русије.

Путин је војним руководиоцима рекао да је НАТО створен као противтежа Совјетском Савезу и да је наставио да постоји иако је СССР нестао.Према његовим речима, стереотипно „блоковско размишљање“ није добар начин за доношење одлука у „глобалним условима који се брзо мењају“.

Руски лидер је навео да је Северноатлантска алијанса игнорисала понуде Москве за сарадњу у борби против глобалних изазова као што су међународни тероризам и ширење оружја за масовно уништење.

Он је такође рекао да се НАТО „непристојно“ односио према Русији и одбио да узме у обзир руске интересе.

Ширење НАТО, а посебно јачање војне инфраструктуре алијансе у близини руских граница, представља „потенцијалну претњу“, навео је Путин.

(Бета)

KOMENTARI4 коментара

 1. Beli Orao says:

  Буди спреман да удариш и први ако затреба ; јер погани западњаци сигурно би а то имај (те) увије на уму!!!

 2. Velika Metla says:

  .....za saradnju u borbi protiv globalnih izazova kao što su međunarodni terorizam.....! Зашто би они сарађивали против самих себе? Цео тероризам полази од запада,и запад је ЈЕДИНИ терориста на целом свету.

  • A Florovski says:

   Tesko deka ke se najde makedonec,sto ke krene raka na svoite slavjanski braka.A ovie ljubiteli na NATO mozsat da se E???.........

 3. stevan -vd says:

  "Velika metlo" : Potpuno saglasan sa tvojom konstatacijom. Da dodam ,naročito je to vidljivo U Parizu 18 - arondisman ,zatim u Lionu , Monpelje i Marselju.Arapa i crnaca ima ih ko " ĆUMURA ". I što je najgore oni koji su bili pod kolonojalnom vlašću Francuza ,automatski imaju prava na Francuske papire i državljanstvo. Iii...sad ih ni " sveti petar " ne može isterati iz Francuske .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u