ПУТИН УТЕРАО СТРАХ У KОСТИ KОМШИЛУKУ: Почеле припреме за нуклеарни напад, деле се пилуле јода „Kад чују упозорење, имају ШЕСТ САТИ да је узму!“

ПУТИН УТЕРАО СТРАХ У KОСТИ KОМШИЛУKУ: Почеле припреме за нуклеарни напад, деле се пилуле јода „Kад чују упозорење, имају ШЕСТ САТИ да је узму!“

24 септембра 2022

Пољаци се припремају на потенцијални нуклеарни напад тако што превентивно деле пилуле јода ватрогасцима и наставницима.

Од пољских наставника затражено је да ученицима у хитним случајевима поделе пилуле јода како би се заштитили од зрачења. Локални званичници кажу да се припремају за потенцијални нуклеарни напад, додајући да је такав сценарио мало вероватан.Марек Плесниар, шеф Националне асоцијације особља за управљање образовањем (ОСKKО), рекао је у петак листу Рзецзпосполита да су наставници добили инструкције да, у случају нужде, морају да деле пилуле калијум јода, које помажу у спречавању зрачења.

Он је додао да је некима речено да ће морати да дистрибуирају пилуле у року од шест сати након упозорења. Портпарол градске скупштине Варшаве Јакуб Ледучовски рекао је за лист да власти врше припреме за могућу нуклеарну претњу. Он је, међутим, навео да је тренутно „ризик од радијације минималан“.

Али Пољска и Украјина деле границу. Пољско Министарство унутрашњих послова саопштило је у понедељак да су таблете калијум јода послате регионалним ватрогасним службама након „медијских извештаја о борбама у близини нуклеарне електране Запорожје“ на југу Украјине.

Руске трупе заузеле су највећу нуклеарну електрану у Европи Запорожје убрзо након што је Москва покренула војну операцију крајем фебруара. Москва и Kијев су се од тада међусобно оптуживали за гранатирање објекта, који и даље ради са локалним особљем. Званичници града Енергодара, који је у близини фабрике, саопштили су у уторак да је у гранатирању оштећен њен систем хлађења.

KOMENTARI5 коментара

 1. milorad5 says:

  Treba nešto i za temepraturu da im podele.Koje ludilo,koje ludilo.Krenuli su u otvoren napad na rusiju,napad čiji je cilj očigledno uništavanje rusije i osvajanje teritorija uz genocid nad stanovništvom,to je bre sasvim providna namera iz NATO ponašanja i priprema.Ne vidim šta rusi mogu drugo da urade sem da spale kordon oko sebe,to upravo znači da će PRVI dobiti bombonu baš poljaci i ostali uz ruske granice koji su u igri a ako odgovore ostali iz NATO potpuno je jasno šta će se dalje desiti.Napad na rusiju nije napad na jugoslaviju ili libiju,to je opasan potencijalno samoubilački čin isto kao i napad na USA možda i gore.Ako se ne zaustave biće katastrofa vrlo brzo.

 2. padre says:

  Pa zašto su se onda ukenjali, kad se to rešava pilulama joda? A ja mislim, da bi riblje ulje bilo dovoljno!

 3. milos says:

  pa ovi su vece budalesine nego sto mislio? jod ce da ih spase?

 4. Baki says:

  Vakcinisati ih sve fajzerom protiv zračenja, koji krembili !!!

 5. Rostand says:

  Nisu poljaci budale,nego natovska đubrad koji su očigledno dobro upoznati da amerokenjci i usrajinci pripremaju false flag.Đubrad će aktivirati negdje u usrajini prljavu atomku a onda medijskom artiljerijom optužiti Rusiju,i eto nas na pragu armagedona.Zapadni satanisti idu na sve ili ništa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u