ПУТИН УТЕРАО СТРАХ У KОСТИ KОМШИЛУKУ: Почеле припреме за нуклеарни напад, деле се пилуле јода „Kад чују упозорење, имају ШЕСТ САТИ да је узму!“

PUTIN UTERAO STRAH U KOSTI KOMŠILUKU: Počele pripreme za nuklearni napad, dele se pilule joda „Kad čuju upozorenje, imaju ŠEST SATI da je uzmu!“

24 septembra 2022

Poljaci se pripremaju na potencijalni nuklearni napad tako što preventivno dele pilule joda vatrogascima i nastavnicima.

Od poljskih nastavnika zatraženo je da učenicima u hitnim slučajevima podele pilule joda kako bi se zaštitili od zračenja. Lokalni zvaničnici kažu da se pripremaju za potencijalni nuklearni napad, dodajući da je takav scenario malo verovatan.Marek Plesniar, šef Nacionalne asocijacije osoblja za upravljanje obrazovanjem (OSKKO), rekao je u petak listu Rzeczpospolita da su nastavnici dobili instrukcije da, u slučaju nužde, moraju da dele pilule kalijum joda, koje pomažu u sprečavanju zračenja.

On je dodao da je nekima rečeno da će morati da distribuiraju pilule u roku od šest sati nakon upozorenja. Portparol gradske skupštine Varšave Jakub Ledučovski rekao je za list da vlasti vrše pripreme za moguću nuklearnu pretnju. On je, međutim, naveo da je trenutno „rizik od radijacije minimalan“.

Ali Poljska i Ukrajina dele granicu. Poljsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je u ponedeljak da su tablete kalijum joda poslate regionalnim vatrogasnim službama nakon „medijskih izveštaja o borbama u blizini nuklearne elektrane Zaporožje“ na jugu Ukrajine.

Ruske trupe zauzele su najveću nuklearnu elektranu u Evropi Zaporožje ubrzo nakon što je Moskva pokrenula vojnu operaciju krajem februara. Moskva i Kijev su se od tada međusobno optuživali za granatiranje objekta, koji i dalje radi sa lokalnim osobljem. Zvaničnici grada Energodara, koji je u blizini fabrike, saopštili su u utorak da je u granatiranju oštećen njen sistem hlađenja.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad5 says:

  Treba nešto i za temepraturu da im podele.Koje ludilo,koje ludilo.Krenuli su u otvoren napad na rusiju,napad čiji je cilj očigledno uništavanje rusije i osvajanje teritorija uz genocid nad stanovništvom,to je bre sasvim providna namera iz NATO ponašanja i priprema.Ne vidim šta rusi mogu drugo da urade sem da spale kordon oko sebe,to upravo znači da će PRVI dobiti bombonu baš poljaci i ostali uz ruske granice koji su u igri a ako odgovore ostali iz NATO potpuno je jasno šta će se dalje desiti.Napad na rusiju nije napad na jugoslaviju ili libiju,to je opasan potencijalno samoubilački čin isto kao i napad na USA možda i gore.Ako se ne zaustave biće katastrofa vrlo brzo.

 2. padre says:

  Pa zašto su se onda ukenjali, kad se to rešava pilulama joda? A ja mislim, da bi riblje ulje bilo dovoljno!

 3. milos says:

  pa ovi su vece budalesine nego sto mislio? jod ce da ih spase?

 4. Baki says:

  Vakcinisati ih sve fajzerom protiv zračenja, koji krembili !!!

 5. Rostand says:

  Nisu poljaci budale,nego natovska đubrad koji su očigledno dobro upoznati da amerokenjci i usrajinci pripremaju false flag.Đubrad će aktivirati negdje u usrajini prljavu atomku a onda medijskom artiljerijom optužiti Rusiju,i eto nas na pragu armagedona.Zapadni satanisti idu na sve ili ništa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *