ПУТИН УЗВРАЋА УДАРАЦ АМЕРИКАНЦИМА: У Србију шаље свог специјалца!

PUTIN UZVRAĆA UDARAC AMERIKANCIMA: U Srbiju šalje svog specijalca!

12 januara 2018

Vladimir Putin munjevito je reagovao na pojačane zapadne pritiske na Srbiju, koji su kulminirali zahtevom američkih senatora da Tramp borbu protiv Rusije počne iz naše zemlje kao najvećeg ruskog saveznika. Kao odgovor, ruski predsednik za ambasadora u Beograd šalje stručnjaka za krizne situacije Aleksandra Bocana Harčenka, čoveka koji je strah i trepet za Amerikance jer ih je diplomatski porazio gde god se pojavio. A pojavljivao se uvek tamo gde su najviše ugroženi ruski interesi…

Bocan Harčenko je karijerni diplomata koji je ranije bio na dužnosti specijalnog predstavnika ruskog ministarstva spoljnih poslova za Balkan i učestvovao u radu Saveta za implementaciju mira koji je pratio ispunjavanje Dejtonskog sporazuma.

Bio je i šef Odseka za zemlje bivše Jugoslavije, a potom i zamenik direktora u odeljenjima za Evropu.

Bocan Harčenko je bio dugogodišnji predstavnik Rusije u Kontakt grupi i, uz diplomate SAD i EU, predstavnik u posredničkoj trojci za rešavanje pitanja statusa Kosova i Metohije.

Takođe, bio je član ruske delegacije na Dejtonskim mirovnim pregovorima i mirovnoj konferenciji o BiH u Parizu, a učestvovao je i na brojnim međunarodnim forumima u okviru Kontakt grupe i OEBS.

(Intermagazin)

KOMENTARI11 komentara

 1. zlatko says:

  Tako je, braćo! Ako vi ne preduzmete nešto, propadosmo. Ova banda na vlasti kod nas sve je živo prodala.

  • ANA says:

   I mi moramo nešto učiniti! Ne možemo samo čekati da nas Rusi spašavaju. Izlaziti na izbore i razmišljati kada zaokružujemo. Ne čekati nekog drugog, već zahtijevati pod hitno smjenu ovih izdajnika. Ne mogu da vjerujem da su ubili u svima nama želju za slobodom. Srbin nikada, do sada nije bio MLAKONJA.

  • Baja says:

   Veseli se mujo veceraces pure!!!

  • Hruscov says:

   Tacno tako, uzeo si mi rec iz usta.

  • zlatko says:

   Mada, više bi nam koristila vojska. Eh, da je nama slavne crvene armije da razjuri sve ovo što je poplava navukla na Balkan. Kakva bi bežanija nastala!!! Utrkivali bi se zlikovci i zaglavljivali na graničnim prelazima i aerodromima. To bi bio praznik za oči!!!

 2. goran says:

  Sad ce taj specijalac da se svadja sa Amerima preko nasih ledja. Rusi se samo vezbaju u diplomatiji, nista vise.

 3. Miroslav says:

  Mali je on igrač u zemlji izdajnika kao što je Srbistan. Ne dati Rusima diplomatski imunitet a dati ga amerikancima je veća izdaja nego bilo kad do sada. I onda se čudimo kako uvek stradamo. Dobar pastir zna svoje ovce i ne gubi ih. Srbija je izgubila Krajinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo a Republiku Srpsku čeka da uništi zbog članstva sa nacističkom EU. Suverene države su stvar prošlosti u EU tako da ne vidim štaće Srbija u uniji u kojoj će Srbija biti zemlja svih drugih nacija osim Srba.

 4. jagoda says:

  Sve su prodali i sad i decu prodaju...

 5. Milovan says:

  Mi imamo vlast kakvu smo i zaslužili.

 6. goran says:

  Ama recite vi meni, zašto se Putin pravi da ne zna ko je Vučić i kakva mu je politika? Zar to nije licemerno prema nama Srbima?

 7. Vladimir says:

  Zagrlice njega brat Putin mozda i malo jace nego Erdogana, kao zmija misa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *