ПУТИН ВОДИ РАЧУНА О СРБИМА: Русија шаље помоћ!

PUTIN VODI RAČUNA O SRBIMA: Rusija šalje pomoć!

24 marta 2020

Rusija će učiniti sve kako bi pomogla Republici Srpskoj i BiH u ovoj teškoj situaciji izazvanoj pandemijom korona virusa, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u telefonskom razgovoru sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

– Ministar Lavrov je obećao pomoć Rusije u medicinskom materijalu za Republiku Srpsku i BiH koji je neophodan u borbi protiv virusa korona. Zamolio sam šefa ruske diplomatije da pomogne i da se omogući da medicinska sredstva i lekovi iz Rusije budu dostupni u Republici Srpskoj i BiH, posebno u ovoj situaciji kada se borimo protiv širenja epidemije virusa korona i kada su nam ta sredstva uskraćena iz EU – istakao je Dodik.Dodik dodaje da je preneo Lavrovu da Republika Srpska i BiH ulažu maksimalne napore i čine sve u skladu sa svojim mogućnostima da spriječe širenje epidemije.

– Zahvalio sam ministru Lavrovu na interesovanju za situaciji u Srpskoj i BiH, kao i na pomoći koju nam je Rusija uvek pružala i zamolio da prenese pozdrave predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu koji i u ovim trenucima ne zaboravla na Republiku Srpsku i razmišla o nama – naglasio je Dodik.

KOMENTARI7 komentara

 1. milorad2 says:

  dok je nama srbima rusije nema straha, a naročito rusi pomažu naše zemljake u bosn.Šta fali da rusi imaju baze u bosni:)em će lokalna eoknomija da malo živne em više neće NIKADA biti problema sa balijama i ustašama.Možda otkopati onaj podzemni aerodrom u bihaću , čujem da nije srušen samo su ulazi zarušeni i miniran je u slučaju da neko nepoželjan počne da bageriše.

  • Mamuza says:

   pa problem je jer ste vi bosančerosi navikli da vas neko jaše, ili Turci ili Austrougari, ili Nato ..ili sad Baćuška. Naviklo bosansko magare da hoda uz bockanje mamuza, pa to ti je!

   • Zadruga says:

    Hoćeš da izvedemo zaključak da je nama bolje? Kao nas ovde ne bockaju mamuzama, nego samo tamo negde dalje naprimer u BiH se to dešava. EU nas i mamuza i pljačka pre tog vajnog prijema, ali važno je da se idiotski veruje da čim nema baćuški to je onda sigurno sloboda.

 2. Kulak says:

  Konačno je moskovski židovski lobi Putinu dao dozvolu za to!

  • Rafmanjinov says:

   Kako bi ti i tebi slični voleli da je to istina, moram vas razočarati, V V Putin, služi Gospodu Bogu i Matuski Rasiji. Što se Srbije i Srpskog naroda tiče, braća bili, jesmo i zauvek ćemo biti.

   • Cp6a says:

    Jeste i biće!

  • Milan says:

   Taktika "Udri pravo po neprijatelju" nije pametna. Koliko zlih i naopakih država danas ima u svetu? Ako Rusija udari pravo po svima njima, sa koliko zemalja će se naći u sukobu? MI kažemo: Na nebu Bog na zemlji Rusija". Šta misliš kome je teže, gde je teže opstajati, na nebu ili na zemlji? Meni se čini na zemlji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *