ПУТИН ЗАГРЕМЕО! Руски председник кристално јасан о употреби вакцина!

PUTIN ZAGREMEO! Ruski predsednik kristalno jasan o upotrebi vakcina!

29 jula 2020

Vakcinacija protiv gripa treba da bude dobrovoljna, ali je potrebno kompetentno informisati ljude o važnosti vakcinacije i učiniti proces što je moguće lakšim, izjavio predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Da li se vakcinisati protiv gripa ili ne lični je izbor svakog čoveka, ali to je takođe i ogromna odgovornost svake osobe za sopstveno zdravlje i zdravlje svojih najbližih, posebno roditelja za zdravlje svoje dece“, rekao je Putin na sastanku o sanitarno-epidemiološkoj situaciji u Rusiji.„Naravno, princip dobrovoljnosti se mora strogo poštovati“, naglasio je on.

Predsednik je naveo da je potrebno informisati ljude o važnosti vakcinacije protiv gripa i virusnih respiratornih infekcija, govoriti kada i u kojoj zdravstvenoj ustanovi se ona može besplatno obaviti, po mogućnosti bez čekanja u redu.

Ruski lider rekao je da je najvažnije zaštititi život i zdravlje državljana Rusije i da vlasti moraju da polaze od te logike.

Poverenje u vakcinu protiv kovida mora biti apsolutno

Ključni zahtevi za vakcinu protiv virusa korona su njena dokazana efikasnost i bezbednost, poverenje u nju mora biti apsolutno, naglasio je ruski predsednik.

„Zbog toga se mora postupati veoma pažljivo, poštujući sve zahteve i pravila u ovoj oblasti. Poverenje u vakcinu mora biti apsolutno“, precizirao je Putin i dodao da će se upravo odatle polaziti kada se budu donosile dalje odluke o vakcinaciji protiv virusa korona.

U Rusiji trenutno 17 naučnih instituta razvija 26 varijanata vakcina protiv virusa korona.

(Sputnjik)

KOMENTARI8 komentara

 1. Boris says:

  Ovaj Jevrejsko-Masonski KLON ( drugi ili treci po redu?! ) "vristi" umjesto da kaze narodu da JE KORONA JEVREJSKA PREVARA!RUSI CE debelo da "najebu" ako ne ukljuce mozak!!!

  • zaliv.net says:

   Tebe su bratac dzabe gajili, da si kamen bio bi pametniji i korisniji. Onaj za kupus

  • doktrina soka says:

   To im je cilj vec 100g.

  • uddu says:

   Ha-ha-ha !genijalan i tačan komentar.Sad će Zaliv i Srba da se ustreme na tebe !

 2. Archelay says:

  Ovo je sema po terku Dejana lucica.Svi neznaju-on zna.Svi nisu u pravu-osim on.

 3. Rista says:

  Aaaaa...! Štas tu može. Ima i luđih od mene.

 4. Cp6a says:

  Kad komentarišete predsednika Putina, treba da ustanete i stanete mirno, a onda da mu poželite zdravlje i dug život, a na kraju da se prekrstite. Tako rade Srbi rodoljubi, a ostali svojim pisanjem, odnosno pljuvanjem, pokazuju gde su opredeljeni.

  • uddu says:

   Kojem klonu da se klanjamo jer kažu da original više ni ne postoji !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *