ПУТИН ЗАГРМЕО У МОСКВИ НА ДАН ПОЛИЦИЈЕ!

PUTIN ZAGRMEO U MOSKVI NA DAN POLICIJE!

10 novembra 2019

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas pripadnicima policije da ne treba da imaju milosti kada je u pitanju borba protiv korupcije i ostalih zločina, kao i protiv terorizma, ekstremizma i pokušaja podele ruskog društva, saopštila je ruska policija.

Putin je na svečanosti povodom Dana policije rekao da danas svaki zaposleni u agencijama Ministarstva unutrašnjih poslova mora da ispunjava najviše standarde.– Vaša dužnost je da se borite protiv terorizma i ekstremizma, i protiv pokušaja da se poseje mržnja i da se podeli naše multietničko društvo u kojem imamo pripadnike više vera – rekao je Putin na svečanosti, navodi se u saopštenju.

Putin je naglasio da je zato od vitalnog značaja da se nikada ne prestane sa preventivnim radom, i iskrenim i otvorenim dijalogom sa predstavnicima civilnog društva i verskih zajednica.

Ruski predsednik je pozvao sve pripadnike policije da, kada je reč o borbi sa korupcijom, organizovanim kriminalom i trgovinom droge, budu „odlučni i bez kompromisa“.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. E.Lirsch says:

    Bla, bla bla…

  2. M says:

    Lako je to reći!A u praxi su umreženi politika(vlast),veliki privrednici,sudstvo,policija,kriminalci,"krema",da lakše i bolje sisaju,uzimaju,rade što hoće!Kao u ostalom,i u mnogim drugim državama,naročito banana-skim!

  3. teoretičar says:

    Kako da ne. Sećam se priče jednog našeg šofera koji je vozio ili još uvek vozi robu iz Srbije preko Ukrajine pa na daleki Istok Rusije, nekih stotinak iljada kilometar za nedelj dana, Rusija velika brate, pa priča kako zna tačno mesto gde mora da stane i da 100 evra u svakom pravcu pa mu banda garantuje da ga neće niko opljačkati. A ruski panduri to ne znaju? Ne čitaju novine, jer im se ne isplati da gube procenat. Oni baš i vode računa o svakom vozaču koji plati a verovatno i onome koji zaboravi da plati. Kažu da je ruski narod srastao sa mitom i da mu je to sasvim normalno. Dakle, kada čujem drugačiju priču od bilo kojeg šofera kroz Ruiju, onda će Putinove reči našto značiti. Ovako, ne zna ni on sam zašto ih je rekao. Čim su se panduri vratili u stanicu milicije na votku, komandir ih odmah dao listu šofera koje treba čuvati i listu onih koji danas nisu bili dobri. Oni koji ne plate mito u Rusiji su izgleda, tretirani kao kriminalci od strane policije. Znaš ono, voziš brzo, nisi ispružio ruku da skrećeš i tako to...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *