ПУТИН: Запад би да од јединственог руског народа створи Московите, Уралце и још неке

ПУТИН: Запад би да од јединственог руског народа створи Московите, Уралце и још неке

26 фебруара 2023

ЗАПАД има један циљ – да даље израстура бивши СССР и Руску Федерацију, па да их наводно такве приме у такозвану породицу цивилизованих народа, изјавио је Владимир Путин.

„Они имају један једини циљ – да до краја растуре бивши Совјетски Савез и нарочито његов главни део – Руску Федерацију. А онда ће, кад поделе Русију на мале делове и ставе их под своју контролу да би нас тлачили, можда да и нас приме у такозвану породицу цивилизованих народа. Али, сваки део посебно“ – додатно је нагласио руски лидер у емисији ТВ канала Россия 1 „Москва. Кремљ. Путин“.Указао је да постоје документи који потврђују постојање планова Запада да подели Русију.

„То постоји у њиховим плановима. На папиру. Ми смо се трудили да о томе не говоримо док са њима градили односе. А све то реално постоји у њиховим плановима. На папиру“.

Поново нагласивши да је заједнички циљ земаља Запада да раскомадају Русију на више делова и да их потом ставе под своју контролу, упозорио је:

„Да се Москва није супротстављала политици западних земаља, судбина народа Русије могла је да буде кардинално друкчија, нарочито судбина руског народа. Чак не знам да ли ће етнос какав је руски народ моћи да се сачува у свом данашњем виду. Запад би да уместо јединственог руског народа створи Московите, Уралце и остале“.

(Фатки)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Portopranco says:

    Zapad vidi neke strašne pobjede ukra kojih nema, pa bi da kroji kapu Rusiji i Rusima. Babi milo što joj se snilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u