ПУТИН: Запад би да од јединственог руског народа створи Московите, Уралце и још неке

PUTIN: Zapad bi da od jedinstvenog ruskog naroda stvori Moskovite, Uralce i još neke

26 februara 2023

ZAPAD ima jedan cilj – da dalje izrastura bivši SSSR i Rusku Federaciju, pa da ih navodno takve prime u takozvanu porodicu civilizovanih naroda, izjavio je Vladimir Putin.

„Oni imaju jedan jedini cilj – da do kraja rasture bivši Sovjetski Savez i naročito njegov glavni deo – Rusku Federaciju. A onda će, kad podele Rusiju na male delove i stave ih pod svoju kontrolu da bi nas tlačili, možda da i nas prime u takozvanu porodicu civilizovanih naroda. Ali, svaki deo posebno“ – dodatno je naglasio ruski lider u emisiji TV kanala Rossiя 1 „Moskva. Kremlj. Putin“.Ukazao je da postoje dokumenti koji potvrđuju postojanje planova Zapada da podeli Rusiju.

„To postoji u njihovim planovima. Na papiru. Mi smo se trudili da o tome ne govorimo dok sa njima gradili odnose. A sve to realno postoji u njihovim planovima. Na papiru“.

Ponovo naglasivši da je zajednički cilj zemalja Zapada da raskomadaju Rusiju na više delova i da ih potom stave pod svoju kontrolu, upozorio je:

„Da se Moskva nije suprotstavljala politici zapadnih zemalja, sudbina naroda Rusije mogla je da bude kardinalno drukčija, naročito sudbina ruskog naroda. Čak ne znam da li će etnos kakav je ruski narod moći da se sačuva u svom današnjem vidu. Zapad bi da umesto jedinstvenog ruskog naroda stvori Moskovite, Uralce i ostale“.

(Fatki)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Portopranco says:

    Zapad vidi neke strašne pobjede ukra kojih nema, pa bi da kroji kapu Rusiji i Rusima. Babi milo što joj se snilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *