ПУТИН ЗАПРЕТИО: Употребићемо нуклеарно наоружање да отерамо НАТО са граница Русије

PUTIN ZAPRETIO: Upotrebićemo nuklearno naoružanje da oteramo NATO sa granica Rusije

2 aprila 2015

Russian President Putin attends his annual end-of-year news conference in MoscowRuski predsednik Vladimir Putin zapretio nuklearnim odgovorom ukoliko NATO nastavi da gomila naoružanje u baltičkim državama, piše danas britanski list „Tajms“.

Britanski list piše, pozivajući se na beleške sa tajnog sastanka obaveštajaca iz Moskve i Vašingtona, da je Putin upotrebio pretnju nuklearnim obračunom nad baltičkim zemljama -Letonijom, Litvanijom i Estonijom, da bi naterao NATO da se povuče sa „granica“ Rusije.

Ruski bezbednosni podaci od prošlog meseca upozoravaju da je Putin spreman da odgovori silom.

Ukrajinska kriza dovela je svet bliže nuklearnom ratu nego bilo koji slučaj ranije, navodi se u tim beleškama sa tajnog sastanka.

„Tajms“ navodi da, dok je Putin proslavljao godišnjicu aneksije Krima 18. marta pojavom na koncertu ispred Kremlja, grupa penzionisanih ruskih generala je sedela u Torgau, u Nemačkoj, sa grupom svojih američkih kolega.

KOMENTARI2 komentara

  1. xy says:

    Putin je uvek u pravu. A sada za Fakte, jer ne moGu da dobijem njh : fAKTI, SRAM VAS BILO, DAJETE NAM NEKA OBAVSTENJA I INSTRUKCIJE NA JEZIKU KOJI JE ZA NAS NEPOZNAT I NEPRIJATELJSKI. Pokusavam da udjem bilo kako, tablet nemam, kako mi je savetovao jdan dobronamran komentator, pa kako da sw ukljucim na moj omiljeni portal. Nisam samo ja u pitnju, ima nas dosta. Dajte, uvazite nas i odgovorite na nasem divnom SRPSKOM jeziku. Hvala, iako niste zasluzili, sram vas bilo. Vazno da znate jezik gde se ne zna kako se koje slovo cita, slovo a da li je a, o , i ili e-. A kod nas, sve je na mestu: jedno slovo, jedan glas i to uvek.

  2. Danny says:

    Kakav naslov zvucan I text spin obicni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *