ПУТИН ЗНА О КОРОНИ НЕШТО ШТО МИ НЕ ЗНАМО?! Ево шта је одговорио на питање када ће се побољшати ситуација са смртоносним вирусом

PUTIN ZNA O KORONI NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO?! Evo šta je odgovorio na pitanje kada će se poboljšati situacija sa smrtonosnim virusom

27 marta 2020

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da se nada da će se situacija sa virusom Kovid-19 poboljšati i pre nego za dva, tri meseca.

„Pojedine zemlje kažu da će rat, a tako ga zovu, protiv koronavirusa dugo trajati, ali sigurno ćemo izaći iz ove situacije i mnogo ranije“, rekao je Putin na sastanku sa predstavnicima poslovne zajednice, prenosi Tas s.Putin je tako odgovorio na opažanje jednog od učesnika sastanka da bi kriza mogla da traje dva do tri meseca.

„Ova prognoza uopšte ne izgleda loše“, rekao je Putin uz osmeh i dodao:

„Situacija će se promeniti. Sigurno će se popraviti 100 odsto. To zavisi od uspešnosti našeg zajedničkog rada.“

Kako je naveo, svi građani koji besplatno koriste sadržaj, nove ideje i ponude poslovne zajednice, sigurno će ostati njihovi klijenti. Putin je dodao da je ubeđen da će jake mere uvedene radi sprečavanja korona virusa ubrzati borbu protiv virusa.

„Mere su neophodne i privremene. Što su mere jače i efikasnije, biće kraći period restrikcija“, rekao je Putin.

On je rekao da je u sektoru kulture, budući da su zatvorena pozorišta, bioskopi, galerije, veoma teško, ali da se treba ugledati na druge zemlje koje su osnovale posebne fondove za pomoć ovoj delatnosti.

KOMENTARI6 komentara

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Bog vas blagoslovio... Ovo je greh covecanstva... Kruna ja dosla da uzme chistih po srcu da ne bi se muchili u antihristu...

 2. Zoran says:

  Putin, jos jedna koji igra igru kako zapad svira.

  • Zoran jovcic says:

   Putin sam svira i igra uz svoju muziku, zainat dušmanima. Vama želim mirne snove.

  • Milan says:

   Ovaj put igru su započeli moćnici koji su posejali covid-19. Koliko je opasna za ljude mutacija virusa korona koju su pustili? Putin na to mora da odreaguje da bi sačuvao stanovništvo Rusije, time i Rusiju. Rusija sigurno neće čekati da joj Zapad predloži mere i ponašanje, terapiju i još i vakcine sa zapada. Glupo je ovo što si napisao "Putin je još jedan koji igra igru kako Zapad svira".

 3. Zoran says:

  Putin igra igru sa zapadom. Ne treba sa nijiam igrati igru ni kad pobedjujes. Al to ce on da ukapira kasno.

 4. Duh proroštva says:

  Da, Putin je u pravu, gledano realno, koliko se ceo svet posvetio borbi to bi trebalo ubrzo da jenjava. Realno da, međutim šta će reći upravitelji sveta, onaj jedan posto koji pravi zvrčke? Njihov eksperiment se još nije završio. Pre 6-7 godina kad li beše onaj svinjski A1N1 kada je ministar zdravlja govorio kako će za mesec dana da oboli 3 miliona stanovnika u Srbiji i kako vakcina mora da se primi iako je otrovna. Mnogi iz zdravstva su bili najureni tada. Dakle, kako ta nekolicina upravitelja iz tame bude rešila, i koliko to njima i sam dobri Bog dopusti. A narode, kod nas se kaže "Strpljen - spašen." Ali samo u imenu Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *