Путин звао Слобу и Коштуницу у Москву пре 5. октобра, а онда је уследила ВЕЛИКА КОШТУНИЧИНА ПРЕВАРА

Putin zvao Slobu i Koštunicu u Moskvu pre 5. oktobra, a onda je usledila VELIKA KOŠTUNIČINA PREVARA

5 oktobra 2018

Predsednički kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Koštunica 2000. godine, izjavio je u intervjuu ruskom „Komersantu“, neposredno pred 5. oktobar, da je „veoma zainteresovan“ za predlog ruskog predsednika Vladimira Putina da zajedno sa Slobodanom Miloševićem dođe u Moskvu, ali je naveo da treba „precizirati neke detalje i okvire“ tog susreta.

To nije bila jedina Koštuničina neistina u tom intervjuu. Naveo je da Miloševića ne bi predao Haškom tribunalu, pravilno ističući da je to politička, a ne pravna institucija, i da je to protivno njegovom shvatanju „prava i pravde“, važećem stavu SRJ.

– Haški sud mi nije najpreča briga, daleko od toga – rekao je Koštunica.

Ne samo što je Milošević kidnapovan i poslat u Hag, već je Koštuničina vlast najviše Srba isporučila tom nelegalnom tribunalu.

(Srbija Danas)

KOMENTARI5 komentara

 1. Deda Micko says:

  Kostunica je bio samo jedan u redu izdajnika, svi koji su bili na celu Srbije su olos.

 2. milorad says:

  Kad je djinki UZURPIRAO vlast koštunica nije smeo ni da pisne, i ovako je jedva živu glavu izvukao.Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obiju a mislim da je to koštunica od SVIH u tim dogadjajima najbolje apsolvirao.Zato ne treba optuživati lutku ,lutkari su ti koji su krivi.U stvari sreća da je koštunica idealista, uspeo je da spreči CEMENTIRANJE ŽUTE MAFIJE u vrhu srbije.Da nije bilo njega i nekih ljudi oko njega 5 oktobar bi mnogo duže trajao.Prelomni momenat je bio djinkijva likvidacija koja se pokazala kao preuranjen i nervozan potez stranih obaeštajnih centara, jer njega u toj mutnoj priči nije uspeo da zameni nijedan od dupeliza, gurali su čedicu ali to je jedna nesposobna protuva, i taj preokret je vratio koštunici deo ovlašćenja i moći inače imali bi mi sada TITA u ŽUTOM odelu.Mislim da je 5 oktobar NAJVEĆI SUNOVRAT U ISTORIJI NAŠEG NARODA VEĆI ČAK I OD KAPITULACIJE JUGO VLADE PRED HITLEROM I DA TU NEMA NEVINIH, SAMO KRIVI I MANJE KRIVI, KOŠTUNICA JE JEDAN OD ONIH KOJI SU TAKODJE IZMANIPULISANI I LAGANI PRIČAMA O DEMOKRATIJI I ZAPADNIM PAŠNJACIMA, ON SE BAR POTRUDIO DA ISPRAVI ŠTO JE ZAMAZAO.

 3. Dane Radakovic says:

  milosevic se dogovorijo sa jelcinom da donose pare kod njega u rusiju dobili su pasos ruski sva obitelj slobina i osli su u rusiju i pre i obitelj

  • Dragan Mraovic says:

   a ti si to sve video I snimio

 4. Deda Micko says:

  Ne vidim da se ovih dana mackoljub Kostunica bavi ispravljanjem onoga sto je uradio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *