ПУТИНОВ ЧОВЕК ПОРУЧИО: Све ће бити Русија – осим Косова, Косово је Србија!

PUTINOV ČOVEK PORUČIO: Sve će biti Rusija – osim Kosova, Kosovo je Srbija!

25 juna 2022

Lider Donjecke Narodne Republike, Denis Vladimirovič Pušilin odgovorio je na pitanje novinara da uputi poruku građanima Srbije.Pušilin je u kratkom obraćanju govorio o nepravdi koja je učinjena prema srpskom narodu, uslovima za članstvo naše zemlje u EU, ali i o Kosovu i Metohiji.

„Srbi su naša braća. Mi vidimo kakav je nepravedni odnos prema srpskom narodu, i vidimo kakav je sad pritisak na srpski narod, uključujući pre svega poslednju izjavu Šolca, koji je rekao da ukoliko Srbija želi da postane član Evropske unije, mora da prizna Kosovo. Mi razumemo koliko je bolna trenutna situacija sa Kosovom za srpski narod, ali sve je u stvari jednostavno. Sve će biti Rusija, osim Kosova. Kosovo je Srbija„, izjavio je predsednik DNR-a.

Pušilin je 6. decembra 2021. postao član ruske vladajuće partije Jedinstvena Rusija. Predsednik ove stranke, Dmitrij Medvedev lično mu je uručio partijsku knjižicu tokom godišnjeg kongresa stranke u Moskvi.

(Novosti.rs)

KOMENTARI12 komentara

 1. Cp6a says:

  Daće Bog i sestrica Rusija. Hvala dragi brate Denise na dirljivoj poruci i neka vam se sve želje ostvare.

 2. Kulak says:

  Da. Došlo je pravo vreme da stanovnici Donbassa na svom rodnom RUSKOM jeziku kažu šta misle. I da se prestanu izjašnjavati da su ukrajinci što se od njih silom tražilo i da svojom voljom i slobodno kažu da su ono što jesu, da su RUSI. Denis Vladimirovič Pušilin je hrabar čovek, jedan od onih koji je u rodnoj Makejevki u Donbassu i 2014. godine kad su banderovski nacisti najžešće divljali, rekao za sebe da je RUS.

 3. KRRRMK-KRRRRMK says:

  Ajmo sada komuno-vatikanersko-hrvacki botovi da daju objašnjenje kako ovo što je rečeno nije to baš tako 😆😆😆😆, dok je očito da RUSI idu prema Zapadu kroz Ukrajinu, ali oni to "ne vide" 🤪😜🤪😜

  • Veliki brat says:

   Što itko ima komentirati nebuloze nekog ukrajinskog Rusa? Mogao je tako reči i da će ruska vojska doći do Marsa. Ista stvar.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Debilnim kromanjoncima i dalje ništa nije jasno...

 4. Dragan Pik-pantalon says:

  Kaže Šojgu da će Rusija da da novu teritoriju za Srbe u Sibiru gde treba da se presele da izbegnu zlikovački uticaj zapada.

  • Armage dončina says:

   Zapadne laži.

  • Veliki brat says:

   To bi bilo odlično. Balkan bi se odmorio od vas.

 5. Gardista says:

  Iz tvojih usta u Bozje usi. Ziv bio brate i vidimo se na granici.

 6. Petrovgrad says:

  To je tak normalno ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

 7. Bor says:

  Pa da sve če biti Rusija, konačno priznaju, da je Hitler uzor, Rusija uber alles. Sramotan narod....

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   No, razjašnjenje sledi. Doći će Rusi da zakržljalim plemenima lično rasvetle svoje stavove. Kromanjoncima, smenkarima - kozoprcateljima i bagri evropejskoj po Srbiji...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *