ПУТИНОВ НАЈНОВИЈИ ПОТЕЗ ШОКИРАО НАТО! Шта се то дешава? | INTERMAGAZIN

PUTINOV NAJNOVIJI POTEZ ŠOKIRAO NATO! Šta se to dešava?

12 jula 2018

Nova generacija ruskog artiljerijskog sistema oružja kratkog do srednjeg dometa Pancir-SM, primećena je u video snimku koji se pripisuje vežbi „Sakhr 2018“ koju je sprovela 36. motorizovana pešadijska brigada u 2. vojnom regionu na severoistoku Alžira.Alžirsko ministarstvo nacionalne odbrane je objavilo video snimak koji prikazuje vežbe sa novim ruskim raketnim sistemom Pancir-SM. Posebna karakteristika je da je novi sistem vazdušne odbrane opremljen novom 8×8 K-53958 „Tornado“ šasijom sa oklopnom kabinom.

Nadograđena modifikacija sistema vazdušne odbrane će navodno premašiti postojeći u efikasnosti. Konkretno, spreman je da bude opremljen novom raketom velike brzine, dok će se domet otkrivanja i uništenja mete udvostručiti.

Pancir-SM varijanta sadrži multifunkcionalnu stanicu za ciljanje, što povećava domet otkrivanja cilja sa 40 na 75 km, i opseg angažovanja sa 20 na 40 km. Sistem takođe koristi novu raketu produženog dometa i velika brzine.

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Šok bi bio kad bi im dali A-oružje!Npr.kao odgovor na A-Saudi-Arabiju!

 2. Velika Metla says:

  naci-amerikanci kada ulaze u neku državu ulaze bombardovanjem te države(naravno tamo gde smeju i gde su makar 25 puta jači),a Rusija se samo ušeta,pošto dobije dozvolu od legalno izabranih predstavnika neke države! Rusija NIKOME nije sankcije uvela,zatim bombardovala nekoga,i okupirala!

 3. goran says:

  Joj, hoce li se usetat i kod nas?

  • sonja says:

   Kod vas se ušeto Nato

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *