ПУТИНОВ ОДГОВОР на питање о трећем светском рату

ПУТИНОВ ОДГОВОР на питање о трећем светском рату

7 јуна 2018

Руски председник Владимир Путин је на питање о трећем светском рату подсетио на речи Алберта Ајнштајна.

Путину је ово питање постављено на традиционалном специјалном програму „Директна линија“, где је за руског председника стигло око два милиона питања.„Не знам каквим оружјем ће се водити трећи светски рат, али четврти ће се водити палицама и камењем“, рекао је Путин.

Председник Русије сматра да ће трећи светски рат имати најпогубнији утицај на човечанство.

„Није било глобалних сукоба, јер је у свету међу водећим силама успостављен стратешки паритет. Без обзира колико то звучало непријатно, рећи ћу вам. Страх од међусобног уништења обуздавао је и присиљавао војне силе да се међусобно поштују“, нагласио је Путин и подсетио да ће савремени системи оружја који се данас развијају у Русији одржавати тај паритет.

KOMENTARI9 коментара

 1. E.Lirsch says:

  Putin je davno (pre tri godine) promenio starne… Samo corav ne vidi. Pre tri godine je lego na rudu, pre dve godine savijo rep a prosle godine je definitivno digao ruke od Srbije cime je odpocela i propast rusije. Ali KGB-ovac to ne zna. Sve ovo sto se dogadja je Affentheater... majmunsko pozoriste… Ovo prolazi samo kod jedinki ispranog mozga.

  • Miraš says:

   Нисмо сви одрасли на филмовима о Бетмену и Супермену па ни не очекујемо суперхероја Путина у брисућем и изненадном лету изнад Србијице. Ево га, одмах је стигао у фантомском оделу и са маском на лицу. Сви који нестрплјиво и са памећу детета очекују немогуће биће разочарани.

  • miki says:

   Neverovatno koliko si glup. Ostavi tastaturu i setaj psa.

 2. Miraš says:

  Treći svetski rat - како за кога! Он можда неће директно погодити stanovništvo i територију држава 2-3 водеће супер силе. ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ - ДРЖАВЕ ТРЕĆЕГ СВЕТА (бивше несврстане землје, ratovi su odavno počeli i mnogima nema kraja. Само у ткзв. "миролјубивом" свету и у ткзв. "медјународној заједници" - кога је брига како им је. Трећи светски рат изгледа да se već vodi и то претежно na teritorijama несврстаних земалја. СФРЈ И СР Југославија од 1991-1999 године; Авганистан од 2001 године...; Ирак(трећи заливски од 2003-2011, али убрзо и рат против ДАЕШ...; Либан неколико ратова; Сомалија од 2006-2009 године; Либија од 2011 године... ; Сирија од 2011.године... Bilo je i drugih ratova,ali ovi su veći i imaju specijalno (хибридно) strano mešanje.

 3. Miraš says:

  Покрет несврстаних има 118 чланица, а у многим непоменутим државама било је већ сукоба или постоје малте не трајни сукоби (Palestina, Jemen, Mjanmar, itd.). Zatim ima насилних смена влада ali i обојених револуција; има sve više тероризма који од случаја до случаја да ли је увезен-ubačen као хибридни oblik ratovanja. Tек санкције и restriktivne мере ММФ-а где су све применјене sa ciljem destabilizacije. Од 195 држава света njih 118 несврстаних, а и многе друге државе su u veoma rizičnoj grupi. Malo li je? O njima ćutati pa kad stignu na red za "velike batine" neka trpe. Префинјена "медјународна заједница" прави се gluvа i slepа на нјихове патнје и посебно на праве узроке сукоба и рата, али neće им se то isplatiti jer из тих земалја pojaviће се masоvan priliv izbeglica.

 4. evangelist says:

  U ovom finalnom četvrtom ratu sa palicama i kamenjem pobediće Kinezi i Rusi, onih kojih najviše ima i koji su najveštiji. Kada posmatramo političare trebalo bi da ih posmatramo po delima koja ostavljaju za sobom. Putin nema premca, ali i to zahteva jednu dublju analizu iako se ovaj rezultat odmah nazire.

 5. M says:

  Kako Kineza i Rusa ima najviše?!?A Indija,Indonezija,Nigerija itd ?Samo Europljana ima 500 miliona!Jest da će Svjetske ratove preživjeti tek malobrojni,ali ne samo u Kini i Rusiji!Tko se usudi gađati USA?!?

  • Miraš says:

   Jelouston super vulkan po nekim procenama kažu da već kasni sa sledećom erupcijom.

   • Maksa says:

    Dovoljno je samo jedna jaca bombica, i priroda obavi svoje, nema pola Amerike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u