ПУТИНОВ ОДГОВОР „ЗАПАЛИО“ ИНТЕРНЕТ: Ево како би поступио да мора на туширање са хомосексуалцем (ВИДЕО)

PUTINOV ODGOVOR „ZAPALIO“ INTERNET: Evo kako bi postupio da mora na tuširanje sa homoseksualcem (VIDEO)

7 juna 2017

U razgovoru sa Oliverom Stounom, Vladimir Putin je rekao kako bi postupio da je u podmornici i mora na zajedničko tuširanje sa homoseksualcem, prenosi Blumberg.

„Radije ne bih sa njim na tuširanje. Zašto da ga provociram? Vi znate da sam ja džudo majstor“, odgovorio je Putin.

Poznati američki reditelj Oliver Stoun je pitao Putina takođe da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma diskriminacija, na šta je ruski predsednik odgovorio da u Rusiji nikakvih ograničenja zapravo i nema, dok u nekim islamskim državama za homoseksualce postoji smrtna kazna.

Sa nestrpljenjem očekujemo film Olivera Stouna, izjavio je portparol Putina. „Želimo da vidimo kako je Oliver Stoun komponovao materijal. On je talentovan čovek, takoreći, nepredvidiv u stvaralačkom planu, zato nam je i zanimljivo“, rekao je Dmitrij Peskov.

Film američkog reditelja o Putinu će premijerno emitovati TV kanal Showtime 12-15. juna.

( Ruska.reč)

KOMENTARI5 komentara

 1. TANKOSAVA says:

  VOLIM MAJORA KGB STO JE PAMETAN. NE ULAZE U PUTEVE U INDUSTRIJU I POLJUPRIVREDU. ON KUPIO KOMPJUTERE PA ZAVADJAJ KOCI UZBRDO -PLASI NAROD . ON SAMO GASI POZAR BENZINOM U SIRIJI I NIJE GLUP DA DOZVOLI DA RAT PRESTANE JEL BI IRANSKI I IRACKI GAS ISO PREKO SIRIJE U TURSKU I U EVROPU.. TADA BI RUSI PONOVO NOSILI OBOJKE . PLACA MARIJONETSKE VLADE NEKE PARAMA NEKE LAZIMA A NEKOG I OMANDAJU. TECE GAS I ONI LEZE . TO CARE STO RONIS IZRANJAS GRCKE AMFORE BEZ BOCE I MASKE SA 17 KILOMETARA DUBINE . LAZI STOKU

  • axiles says:

   TANKOSAVA Da ti nisi nesto pobrkala

  • hristina says:

   TANKOSA/ Mnogo gledas CNN, ABC, BBC, ... i ostale medijske lazove! Ili si gledao/la, jer su od crne propagande protiv Putina odavno odustali, pa ti tako kasnis! Znaci, nisi u toku! Sirijsku vatru gasi, na zalost vas rusofoba! Moje saucesce, i usput: ko to potpali vatru u Siriji? Sta ste vi mislili, da ce vas cekati na Mamajevom Kurganu (citaj Staljingradska bitka) i u predgradjima Moskve?! PS: Samo gazi, CARE! Ziveo!!!

 2. goran says:

  E moj Tankosave, ovde ti caruju rusofili bez mozga, nisu su stanju da razmisljaju o Putinu, mogu samo da pred njim klece. I posle Tita, Putin. Kult licnosti je jedino za sta su Srbi sposobni.

 3. hristina says:

  Bravo za Olivera Stouna!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *