ПУТИНОВ ПРВИ ЧОВЕК ОТКРИВА: Ево како ће изгледати свет после вируса корона

PUTINOV PRVI ČOVEK OTKRIVA: Evo kako će izgledati svet posle virusa korona

7 aprila 2020

Povećana proizvodnja nafte svešće je na minimum u pogledu cene, „što ne koristi bilo kojoj zemlji“, rekao je portparol ruskog predsednika.

– Očekujemo globalnu ekonomsku krizu u bliskoj budućnosti, rekao je portparol Kremlja u nedelju, 5. aprila, u emisiji na ruskoj televiziji, gde je takođe govorio o povećanju proizvodnje nafte i stavu Rusije o toj temi.Predstojeća svetska ekonomska kriza i cene nafte glavna su tema portparola Kremlja Dmitrija Peskova. Prema njegovim rečima, pandemiju virusa korona pratiće ekonomska kriza i bilo bi bolje sarađivati sa drugim zemljama.

Povećana proizvodnja nafte svešće je na minimum u pogledu cene, „što ne koristi bilo kojoj zemlji“, rekao je portparol ruskog predsednika.

– Naravno da sada vidimo da su naši saudijski partneri primenjivali neviđena sniženja cena i neviđena povećanja proizvodnje. To je dovelo do činjenice da će se uskoro sve svetske zalihe nafte napuniti. Cisterne se više ne koriste za transport nafte, već kao plutajući depoi. To će izazvati minimalnu cenu nafte, što ne koristi nijednoj zemlji – rekao je Dmitrij Peskov za Rusia-1.

Sa svoje strane, Rusija je odlučna da konstruktivno pregovara o nafti i ne vidi alternativu, rekao je portparol.

– Rusija se nije zalagala za kršenje OPEK +. Predsednik Putin i Rusija uglavnom su skloni konstruktivnom pregovaračkom procesu koji je ključan za stabilizaciju globalnog energetskog tržišta– nastavlja portparol Kremlja.

Vladimir Putin je 3. aprila održao sastanak o globalnom tržištu nafte, tokom kojeg je izjavio da je Rusija spremna da sarađuje sa svojim partnerima iz OPEK-a i SAD na pronalaženju obostrano prihvatljivog rešenja za cene nafte.

Globalna kriza, izazvana između ostalog pandemijom virusa korona, „nastaće“, a napori za njenu koordinaciju trebaju da koordiniraju napore mnogih zemalja, rekao je Dmitrij Peskov.

Reči Dmitrija Peskova „između ostalog“ jasno daju do znanja da već postoji već ekonomska kriza koju će pogoršati korona kriza.

(logicno.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  "To će izazvati minimalnu cenu nafte, što ne koristi nijednoj zemlji – rekao je Dmitrij Peskov za Rusia-1." Covek mora biti kreten da ovako nesto izjavi. Ali, Putinov kabinet je sav sastavljen od poslusnih idiota koji rade za Zapadnu mafiju.

 2. Kid says:

  Saudijci će početi da pale naftu da bi održali cenu, samo što će to i dalje da bude ekološka katastrofa. Džaba, bili će biti i dalje malo nervozan.

 3. persida says:

  "Rosneft announced its departure from Venezuela and the sale of assets in local oil production and refining projects. This event almost coincided with the declaration of war by senior US leaders to “corrupt individuals” from the Venezuelan government. The Pentagon sends ships, planes, helicopters and coast guard boats to the Caribbean Sea. Russia’s top leadership is in a hurry to get rid of assets in Venezuela because it knows that Venezuela will be subjugated by the Americans in the near future, and Russia will not prevent this. At the same time or shortly thereafter, Russia will receive Ukraine." (veteranstoday.com)

 4. triglav says:

  vekovima prodaju nam nešto što curi iz zemlje.

 5. Kulak says:

  Dmitrij Peskov nije ekonomske struke,niti je lekar.On ovde lupeta o pitanjima o kojima nema blage veze.On je inače univerzalna neznalica,novinar. Rusima još uvek nije dao verodostojno obrazloženje otkud mu sat brenda "Richard Mille" vredan 670.000 američkih dolara.Predstavnicima "Noćnih vukova" nije odgovorio na pitanje kad će sve članove svoje obitelji ( kćerke i sinove) pozvati da se vrate u Rusiju.Sva njegova rodbina živi na Zapadu,u SAD i Velikoj Britaniji i ima državljanstvo tih zemalja.Izgleda da je Putin za svog glasnogovornika postavio "istinskog ruskog patriotu"!

 6. Portopranco says:

  Dmitrij Peskov je u Rusiji otprilike ono što je Milan Bandić u rvackoj.Kao što je Bandić čovjek koji je najviše u povijesti opljačkao rvacku,tako je Peskov najviše opljačkao Rusiju.Svi Rusi koje znam na pomen Peskova odmah kažu LOPOV!Godinama se u Rusiji vuku afere oko golemih troškova za njegove brojne svadbe,posebno sa zadnjom suprugom Navkom.U javnosti se pojavljuje sa satovima basnoslovne vrijednosti koje od svoje plate sigurno nije mogao kupiti.Krao je i pljačkao Rusiju gdje je stigao.Djeca mu žive u Londonu i u SAD i muljaju sa nekretninama.Skandalozan tip.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *