ПУТИНОВ САВЕТНИК открио ко стоји иза убиства руског амбасадора!

PUTINOV SAVETNIK otkrio ko stoji iza ubistva ruskog ambasadora!

20 decembra 2016

russian-ambassador-nato-745348

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov ubijen je na jednoj izložbi, a visoki zvaničnik Kremlja tvrdi da iza napada stoje „tajne službe NATO-a“.

Karlov je ubijen na otvaranju izložbe u Ankari, a napadač, koji je kasnije i sam izgubio život, je nakon pucanja uzvikivao „Alahu Akbar“ i „Mi umiremo u Alepu, a vi ovde“.

Za sada nema nikakve službene potvrde oko toga ko stoji iza ovog napada, ali jedan od najbližih savetnika ruskog predsednika Vladimira Putina, Franc Klincevič tvrdi da zna ko je naručio napad, piše Daily Mail.

– Svi su znali da će ambasador prisustvovati ovoj izložbi. Mogao je to da učini ISIS ili kurdski pobunjenici koji pokušavaju naštetiti Erdoganu. Međutim, ja verujem i mislim da je to vrlo verovatno, da iza napada na ruskog ambasadora stoje inostrane tajne službe pojedinih zemalja članica NATO pakta.

Mi ćemo svakako sve istražiti- rekao je Klincevič, koji je zamjenik predsjedavajućeg Komiteta za odbranu i nacionalnu bezbednost Rusije.

KOMENTARI11 komentara

 1. Sale says:

  Pa Erdogan,to je njegov policajac...nije on samo tek tako dosao da obezbedjuje ambasadora,nego je poslat od vlade... ...Koji propust sa ruske strane,poslati ambasadora u neprijateljskoj drzavi bez obezbedjenja...ludilo!

 2. micky says:

  Stoji "Gladio"...Tajna NATO-fasisticka organizacija koju Niko ne kontrolise. Samo onaj sto placa a to samo moze da bude neko ko pljacka veliki novac. Sve smrdi do neba.

 3. Batina says:

  MI6

  • Batina says:

   sivi vukovi

   • Batina says:

    Mnoge ce im majke zaplakati.

 4. punca says:

  Turski mediji lažno objavili da je ubica ruskog ambasadora "Gulenovac"? Objavljena njegova fotografija ispred Erdoganove slike u prostorijama vladajuće AKPErdogan/AKP partisan.. """"""DANAS JE SVETI NIKOLA, POLA SLAVI, POLA IDE U GOSTE: Ovo NIKAKO ne radite na NIKOLJDAN..., vernici pripremaju isključivo ribu i drugu posnu hranu.NIKOLJDAN je jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja koji važi za zaštitnika putnika""""""""Nikola pada u vreme (tačno na polovini) """""velikog božićnog posta,"""" Satonski praznik!!!...

 5. Lajla says:

  Gldio 2 za Evroaziju,u org.CIA i MOSAD.

 6. berkan says:

  Ne verujte u masonski holivudski teatar sve je to svetsko masonsko pozorište evo vam dokaz da je sve izigrano jer nema nigde krvi na podu od kvazi ubijenog Ruskog ambasadora. Sve su to masonski igre za pranje mozga ljudi odnosno za judeomasone neJevreji su goje u prevodu ljudska stoka pod logom red iz haosa ili zavadi pa vladaj! Sve su to plačeni krizni glumci koju odigraju nameštenu scenu od režisera masona! Evo vam i video snimka od Russianvidsa sa jutuba pa pogledajte i uvjerite se! https://youtu.be/HVgT8LjjuTo

 7. Miroslav says:

  Treba proveriti umesanost srpskih nvo u ovaj atentat, Milic, Kandic, Serko, Srdja, plus Canak, Cedija, da se slicno ne bi i kod nas dogodilo.

 8. drago says:

  RAT IZMEDJU RUSA I Turaka pa To jenkiji i hoće da oslabe ruse da turke zavade sa njima na nož uništili bi RUSI TURKE brzo al ipak mislim da bi politička priča i još veće zbližavanje rusa i turaka bio veći udar za proklete jenkije jer možemomi mrzeti Turke al oni su sila važan faktor na bliskom istoku zog čega bi PUTIN rizikovao ogromne troškove rata sa Turcima žrtve i posle stalnu nestabilnost na svom pragu mlogo je bolje od Turaka stvoriti slepe poslušnike i branu za ostale islamiste koji su uz Turke a stime i zadati smrtni udarac natou i eu a i jenkijima bolje imati 80 miliona uz sebe nego od njih stvoriti vekovne neprijatelje jer posle Američkog atentata na erdogana on je ruski čovek i zato ga treba držati na vlasti

 9. darko says:

  KLINCDEVICU JEDNOM SHVATI TI RUSI A KAMOLI SRECE I SRBIDA YUOPSTE MOGU PROTIV VAS SE VODI RAT NA SVIM POLJIMA I NIKAD NECE STATI STO ZNACI. VISOKI DUZNOSNIKE TREBA OSIGURATI ZASTITA PROFESIONALNA I TO VOJSKA. JA LICNO MISLIM DA RUSI TREWABJU PREKINUTI S TURSKOM ODNOSE OSIM MIN NEMATEW UIOPSTE AMBASADOU JER CE ON I IDALJE UBIJATI RUSE. TO TRAZITI OD TURSKE SARADNJU JE ZA LUDE LJUDE .RUSIJA NECE MOCI IMATI OD TURSKE EKONOMSKE KORISTI POSTO NATO VODI RAT PROTIV NJE A OVI ZLOCIMNIC TURSKI SU U NJEMU 1O TLJECIMA I NE MOGU SHVATITI KAO TO RUSI NE VIDE KAKVI TURISTI POSTOJI KRIM AZIJA INDONEZIJA ZA LETOVANJA. DOKLE TO NE VIDE RUSI UBIJATI CE UTURSKOJ AMBASADORE I RUSKE TURISTE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *