ПУТИНОВ СЛЕДБЕНИК ПРОГНОЗИРА КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ РАТ: „То ће бити НИВО ПАКЛА“

PUTINOV SLEDBENIK PROGNOZIRA KAKO ĆE IZGLEDATI RAT: „To će biti NIVO PAKLA“

25 novembra 2021

Amerika i Kina mogu pokrenuti turbulentne tokove, koje će biti izuzetno teško zaustaviti.Raznolikost političkih nemira mogla bi da raste u Kini u budućnosti, rekao je bivši savetnik Kremlja Vladislav Surkov.

U međuvremenu, glavni dobavljač nemira je Amerika sa sopstvenim korporativnim identitetom, koji je toliko tražen u svim delovima sveta. Surkov veruje da je strateška američka nestabilnost veoma isplativa i da je za njom fenomenalna potražnja.

Države nadoknađuju divlji disbalans svog nadrealističkog budžeta iracionalnom emisijom dolara, koji odavno nije toliko novac koliko jedinica mere finansijske entropije, virusom haosa koji se širi planetom pandemijom ekonomskih mehurići, neravnoteže, napisao je u svom novom članku .

A ako se stekne osećaj da su obojene revolucije i mali poučni ratovi prošlost, onda je ovo smirenje varljivo i krajnje opasno. Sve će se vratiti čim se sistemi opuste.

U isto vreme, etika zapadnih država vrti glave Afrikancima, Azijatima i ruskim evroazijcima. Američka strategija je izuzetno lepljiva i primamljiva i izaziva radoznalost.

Vladislav Surkov napominje da Kina vremenom može da promeni igru, koja se već uzdiže iznad sveta, ali se i dalje ponaša skromno i stvara osećaj mira i nespremnosti da uči druge kako da žive.

Ako prislonite uvo na Veliki zid, možete čuti kako ključa. Kada se unutrašnje protivrečnosti Nebeskog carstva preplave, ono će postati najvažniji izdavalac haosa, izazivajući američko vođstvo na ovoj temi“, rekao je Surkov.

Ako „Vezuv” – Kina počne da eruptira, ko će biti njena Pompeja, pita se bivši Putinov pomoćnik. Teško je predvideti ko će to biti.

Surkov smatra da će se Evropska unija, sa svojom labavom i glupom strukturom upravljanja, prva slomiti i postati deponija za odlaganje političkog otpada.

Istovremeno, Surkov upozorava: Nacije se zaista slažu tek kada haos dostigne nivo pakla. Minhenski sporazumi, i Bečki kongres, i konferencija na Jalti dogodili su se na vrhuncu krvave apokalipse.

Ako nema sporazuma, turbulentne struje koje stvaraju superzemlje počinju da se sudaraju jedna sa drugom, stvarajući razorne geopolitičke oluje. Da biste izbegli takve kolizije, potrebno je da usmerite svaki tok u poseban kanal, – sumira Surkov.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Srbski vitez says:

  Surkov je potpuno u pravu! Ove alave i pohlepne skotine urušiće ceo svet.ljudi svih rasa i boja kože za ove đavolje namesnike na zemlji samo su najobičniji brojevi i biomasa koja radi, jede, spava i troši a sve u funkciji NE bogaćenja svetske elite moćnika već u funkciji svetske vojske robova koja je perfidnim metodama naterana da šačici đavoljih namesnika ( "eliti" ) obezbeđuje raj na Zemlji... Ta "elita" đavoljih namesnika već milenijumima parazitira na znoju i krvi svetske biomase i pritom uživa sve blagodeti "raja na Zemlji"! Da ironija bude veća, svetska biomasa uopšte ne shvata svoj realni položaj i realno stanje stvari...već zombirana i hipnotisana samo radi, jede, troši i spava! Na žalost, kolektivnog izlaza iz ove jezive matrice nema! Jedino čega ima to je lični izlaz iz svega toga a taj lični izlaz može se ostvariti jedino putem svesti...tačnije podizanjem ličnog stepena svesti. Samo je to moguće i samo je to realno. Sve drugo su teške iluzije koje se uglavnom već milenijumima plaćaju životom.

  • Srbski vitez says:

   I da, zaboravih da dodam,u onoj šemi gde kažem šta je funkcija svetske biomase, osim što biomasa radi,jede,troši i spava, ona između ostalog i ljuto ratuje! Krvološtvo biomase vešto podstiču i raspiruju đavolji namesnici na Zemlji i pritom se hrane ( između ostalog ) ljudskom patnjom, bedom, strahom, tugom, jadom i sveopštom nesrećom! Tako stoje stvari. Izaći iz ovoga kao ljudska vrsta u celini je - nemoguće. Jedino što je moguće to je lični iskok i to jedino putem jačanja svesti. Sve ostalo je teška zabluda, obmana i prevara.

 2. Beli Orao says:

  Ovakvo stanje kakvo jeste ili tek to što još dolazi bolje je onda da i dođe do takve kofrotacije ,jer ovaj svijet sa ovim ludim predstavnicim Naroda tj država i nezaslužuje bolje nego rat i bistrenje mutnih mozgova ! Nažalost opet će golica platiti račun a đubrad će se spasiti i preživjeti tako da će da isplivaju na površinu sa novim ruhom i opet biti na vlasti ! Kao i prvog pa i drugog svijetskog rata su se sakrili : ubice , fašisti , genocidaši i zadnji ološ i preživjeli i ovog puta će biti isto ! Da ima Boga da ih očisti redovno iz života sve takve i periodično uvijek iznova kad se ološ osili i zauzme vrh država !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *