ПУТИНОВ СЛЕДБЕНИК ПРОГНОЗИРА КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ РАТ: „То ће бити НИВО ПАКЛА“

ПУТИНОВ СЛЕДБЕНИК ПРОГНОЗИРА КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ РАТ: „То ће бити НИВО ПАКЛА“

25 новембра 2021

Америка и Kина могу покренути турбулентне токове, које ће бити изузетно тешко зауставити.Разноликост политичких немира могла би да расте у Kини у будућности, рекао је бивши саветник Kремља Владислав Сурков.

У међувремену, главни добављач немира је Америка са сопственим корпоративним идентитетом, који је толико тражен у свим деловима света. Сурков верује да је стратешка америчка нестабилност веома исплатива и да је за њом феноменална потражња.

Државе надокнађују дивљи дисбаланс свог надреалистичког буџета ирационалном емисијом долара, који одавно није толико новац колико јединица мере финансијске ентропије, вирусом хаоса који се шири планетом пандемијом економских мехурићи, неравнотеже, написао је у свом новом чланку .

А ако се стекне осећај да су обојене револуције и мали поучни ратови прошлост, онда је ово смирење варљиво и крајње опасно. Све ће се вратити чим се системи опусте.

У исто време, етика западних држава врти главе Африканцима, Азијатима и руским евроазијцима. Америчка стратегија је изузетно лепљива и примамљива и изазива радозналост.

Владислав Сурков напомиње да Kина временом може да промени игру, која се већ уздиже изнад света, али се и даље понаша скромно и ствара осећај мира и неспремности да учи друге како да живе.

Ако прислоните уво на Велики зид, можете чути како кључа. Kада се унутрашње противречности Небеског царства преплаве, оно ће постати најважнији издавалац хаоса, изазивајући америчко вођство на овој теми“, рекао је Сурков.

Ако „Везув” – Kина почне да еруптира, ко ће бити њена Помпеја, пита се бивши Путинов помоћник. Тешко је предвидети ко ће то бити.

Сурков сматра да ће се Европска унија, са својом лабавом и глупом структуром управљања, прва сломити и постати депонија за одлагање политичког отпада.

Истовремено, Сурков упозорава: Нације се заиста слажу тек када хаос достигне ниво пакла. Минхенски споразуми, и Бечки конгрес, и конференција на Јалти догодили су се на врхунцу крваве апокалипсе.

Ако нема споразума, турбулентне струје које стварају суперземље почињу да се сударају једна са другом, стварајући разорне геополитичке олује. Да бисте избегли такве колизије, потребно је да усмерите сваки ток у посебан канал, – сумира Сурков.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Srbski vitez says:

  Surkov je potpuno u pravu! Ove alave i pohlepne skotine urušiće ceo svet.ljudi svih rasa i boja kože za ove đavolje namesnike na zemlji samo su najobičniji brojevi i biomasa koja radi, jede, spava i troši a sve u funkciji NE bogaćenja svetske elite moćnika već u funkciji svetske vojske robova koja je perfidnim metodama naterana da šačici đavoljih namesnika ( "eliti" ) obezbeđuje raj na Zemlji... Ta "elita" đavoljih namesnika već milenijumima parazitira na znoju i krvi svetske biomase i pritom uživa sve blagodeti "raja na Zemlji"! Da ironija bude veća, svetska biomasa uopšte ne shvata svoj realni položaj i realno stanje stvari...već zombirana i hipnotisana samo radi, jede, troši i spava! Na žalost, kolektivnog izlaza iz ove jezive matrice nema! Jedino čega ima to je lični izlaz iz svega toga a taj lični izlaz može se ostvariti jedino putem svesti...tačnije podizanjem ličnog stepena svesti. Samo je to moguće i samo je to realno. Sve drugo su teške iluzije koje se uglavnom već milenijumima plaćaju životom.

  • Srbski vitez says:

   I da, zaboravih da dodam,u onoj šemi gde kažem šta je funkcija svetske biomase, osim što biomasa radi,jede,troši i spava, ona između ostalog i ljuto ratuje! Krvološtvo biomase vešto podstiču i raspiruju đavolji namesnici na Zemlji i pritom se hrane ( između ostalog ) ljudskom patnjom, bedom, strahom, tugom, jadom i sveopštom nesrećom! Tako stoje stvari. Izaći iz ovoga kao ljudska vrsta u celini je - nemoguće. Jedino što je moguće to je lični iskok i to jedino putem jačanja svesti. Sve ostalo je teška zabluda, obmana i prevara.

 2. Beli Orao says:

  Овакво стање какво јесте или тек то што још долази боље је онда да и дође до такве кофротације ,јер овај свијет са овим лудим представницим Народа тј држава и незаслужује боље него рат и бистрење мутних мозгова ! Нажалост опет ће голица платити рачун а ђубрад ће се спасити и преживјети тако да ће да испливају на површину са новим рухом и опет бити на власти ! Као и првог па и другог свијетског рата су се сакрили : убице , фашисти , геноцидаши и задњи олош и преживјели и овог пута ће бити исто ! Да има Бога да их очисти редовно из живота све такве и периодично увијек изнова кад се олош осили и заузме врх држава !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u