ПУТИНОВ СТАВ О ОБАВЕЗНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ: Руски председник рекао шта мисли о овоме

PUTINOV STAV O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI: Ruski predsednik rekao šta misli o ovome

27 maja 2021

Predsednik Rusije Vladimir Putin izneo je svoje mišljenje o obaveznoj vakcinaciji.

Vladimir Putin je govorio protiv obavezne vakcinacije protiv koronavirusa u Rusiji, prenosi TASS.Prema njegovom mišljenju, na vakcinu se ne može prinuditi. Istovremeno, građani sami moraju shvatiti da je odbijanje vakcinacije opasno. Naglasio je da su u zemlji stvoreni svi uslovi za vakcinaciju, a sam lek je pouzdan i bezbedan.

Ranije je u Rusiji izbila diskusija o zakonitosti uvođenja obavezne vakcinacije protiv Kovid-19. Razlog je bila izjava predsednika Jakutije jisena Nikolajeva koji je najavio novčane kazne za preduzetnike zbog odbijanja da vakcinišu zaposlene. Kasnije su republičke vlasti odustale od ove ideje i rekle da se radnici, na zahtev pretpostavljenih, moraju pojaviti u centru za vakcinaciju, ali mogu da napišu odbijanje ubrizgavanja vakcine.

Dana 26. maja je Odbor za zdravstvo Volgogradske oblasti preporučio medicinskim ustanovama da ne dozvole rad lekarima bez imuniteta na koronavirus.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    I on ide korak po korak. Ne bi me cudilo da uskoro promeni pricu. On je u rukama globalista. Za sada je ipak bolji od zapadnih magaraca, videcemo sta dolazi.

  2. doktrina soka says:

    PUTIN JE ZA**O MOTKU,. OVA PANDEMIJA JE IZNJEDRILA SVE STO JE BILO TAJNO.bAY,BAY PUTINE,ETO ZASTO OKO NJEGA SEDE CIO-OLIGARSI,A RUSKI NAROD,KOLIKO JE RUSIJA BOGATA, ZIVE NA RUBU SIROMASTVA,JER IH SISAJU ENGLEZI,TONE ZLATA IM JE POSLAO,ZARAD SVOG EGA I VLASTI,ENO GA U SIRIJI VEC 6 G RATUJE A NIJE SE POMAKO DALJE OD POCETKA,KAKVA JE SIRIJA DRZAVA BOJNO POLJE ZA PROBE NAORUZANJA AKO SE MAFIJA POSVADJA NA KRAJU,A BITI CE TAKO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *